UTA a învins Viitorul şi a pus mâna pe Supercupa României

UTA a învins Viitorul şi a pus mâna pe Supercupa României
0 comments, 26/06/2016, by , in Fotbal, Ultimele stiri

După un meci dramatic și frumos, băieții lui Dan Stupar și Adrian Ungur vin acasă cu trofeul! UTA a învins, aseară, în Complexul FRF de la Mogoșoaia, pe Viitorul Constanța cu 5-4!

Constănțenii s-au distanțat la 2-0 după un sfert de oră, goluri Ene (10) și Cicâldău (15), dar UTA a răspuns repede, prin dubla lui Adi Petre (18, 38). Cristi Costin a stabilit scorul pauzei, 3-2 pentru arădeni (44). Zarurile păreau aruncate după al treilea gol al lui Petre, cel de 2-4 (76), însă Viitorul n-a abandonat și, în șase minute (78 respectiv 84), a echilibrat rezultatul, 4-4, reușite semnate de Cicâldău și Dumitrescu. Cu un minut înainte de final, Adi Petre a aruncat în aer de bucurie tabăra roș-albă, cu golul de 5-4 pentru UTA. Prelungirile au fost de infarct, cu lovitură de pedeapsă ratată de Viitorul la ultima fază și Supercupa României vine la Arad!

”Un rezultat frumos, după un joc fenomenal, în primul rând punctul de vedere al implicării la efort. Și în ceea ce privește registrul tactic îi felicit pe băieți, am câștigat un joc foarte greu în condiții grele, din minutul 50 am avut un om mai puțin. O victorie frumoasă, băieții au fost minunați, suntem bucuroși că am adus încă un trofeu în vitrină și am făcut încă o dată oameni și suporteri fericiți. Ne dorim să fie cât mai mulți dintre acești copii cu mult de spus în fotbalul de performanță. Bravo lor, în primul rând!”, a exultat Dan Stupar.

Meciul dramatic a fost trăit intens de trupa arădeană, rămasă în zece la scurt timp după ce a început repriza secundă. Mara a fost eliminat și cel ”sacrificat” a fost Man, în locul căruia a intrat portarul Stanciu. ”Man n-ar fi meritat să iasă, și-a adus aportul la acest succes, are calitate și îl felicit pentru progresul său. Cu cât a fost mai greu și mai palpitant, cu atât victoria e mai frumoasă și mai savurantă. Sincer, și la 2-0 am simțit că avem puterea să întoarcem rezultatul. Din nou îi felicit pe băieți, au luptat și au crezut. Meritul e al întregii echipe, inclusiv al celor care nu au intrat azi sau nu au făcut acum deplasarea. O victorie frumoasă”, a conchis antrenorul utist.

UTA: Mara – Iova, Iuga, Petrache (13 D. Lazăr), Aldan – Costin (83 Moza), Jorza (73 Pop), Tănase, Sava – Man (50 Stanciu), Petre (90 Brănișteanu). Pe bancă: Dinculescu, Copaci.

Viitorul: Bozoancă – Rogoza (46 Căpușă), Ghiță, Kilyen, Panait (42 Rusu) – Dumitrescu, Iani (77 Vîlcea), Cicâldău – Manole, Ene, Coman (77 Firan).

Sursă: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *