UTA a învins FC Bihor şi… Poli

UTA a învins FC Bihor şi… Poli
0 comments, 05/04/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Peste 3000 de iubitori a culorilor alb-roşu au ţinut să fie prezenţi astăzi în tribunele arenei Francisc Neuman, pentru a vedea la treabă echipa favorită UTA, după o foarte lungă şi prelungită vacanţă de iarnă. „Bătrâna Doamnă” a dat piept cu echipa vecină FC Bihor, pe care a învins-o cu scorul de 2-0, după un meci care nu poate fi catalogat ca unul istoric.

Antrenorul Roland Nagy s-a riscat şi a început cu”Jerry” titular alături de Bucur. Doar şapte minute au stat suporteri arădeni în expectativă, Mara a produs delirul în tribune după ce a trimis în poartă un balon respins de portarul Fildan.

Cele mai mari ocazii pentru UTA, s-au consemnat în minutul 38 când Bucur reia puternic cu capul lovitura de colţ executată de Purece, Fildan respinge în faţă, iar Sitoe reia  din 6 metri fundaşul bihorean Oltean respinge de pe linia porţii. Cu un minut înainte de finalul primelor 45 de minute Bucur l-a deschis ideal pe Sitoe, acesta a pătruns singur spre careu, dar a mai făcut un pas şi luftează în momentul execuţiei şi este blocat. Mingea i-a revenit norocos, dar a şutat cu stângul mult pe lângă poartă.

S-a reluat meciul cu repriza a doua, iar în minutul 48, Alin Gligor execută ca la carte, cu stângul, o lovitură liberă lateral dreapta, de la marginea careului şi scorul devine 2-0. Nimic nu se mai modifică pe tabela de marcaj, până la finalul celor 90 de minute, şi astfel UTA învinge FC Bihor şi totodată Poli..Rotariu.

 

 

A fost primul joc pe teren propriu din acest an, iar asta a adus o presiune în plus. Dar am arătat că se poate, am avut momente bune în special în prima repriză, în faţa unei echipe plăcute, bune, formată din jucători tineri, care joacă de mult timp împreună. Odată cu venirea lui Roti la Oradea au prins şi mai multă încredere, mai ales că au învins etapa trecută Severinul. Ca şi joc nu suntem unde îmi doresc, încă suferim, dar importante sunt cele trei puncte, acesta a fost obiectivul. Sunt convins că de la meci de la meci avem capacitatea să creştem, asta şi pregătim la antrenamente, să avem calitate”, a declarat Roland Nagy, antrenor UTA

 

 „UTA are în componenţă câţiva jucători experimentaţi, ca Hidişan şi Mara, iar acest lucru a făcut diferenţa. Dar eu sunt foarte mulţumit de evoluţia echipei, per ansamblu am jucat de la egal la egal cu UTA, câteodată şi mai bine. Am avu câteva ocazii clare, dar când eşti jucător tânăr ai flucutaţii şi la execuţii. Felicit echipa UTA, pe prietenul meu Roli Nagy, le doresc să prindă locul 3, cine ştie ce se întâmplă la Federaţie, oraşul Arad merită, la fel şi echipa, după cum a jucat azi, să fie în Liga 1”, a declarat Iosif Rotariu, antrenor FC Bihor

 

UTA: Smaranda – Calvin, Pocuca, Gligor, Neagu – Purece, Ignea, Hidişan, Bucur – Mara, Sitoe. Rezerve: Amadio –  Siminic, Varga, Manea, Bălan, Galanis, Miron

FC Bihor: Fildan – Moraru, Petrache, Oltean, Lupu – Selagea, Danci – Florean, Pop, Sorian – Bîrză. Rezerve: Avram – Bîc, Birtalan, Coroian, Deaconescu, Zarandini, Markus.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *