UTA îl pierde gratis pe Roger, brazilianul va juca din vară la campioana CFR Cluj!

UTA îl pierde gratis pe Roger, brazilianul va juca din vară la campioana CFR Cluj!

Conducerea campioanei CFR Cluj i-a împlinit dorința antrenorului Dan Petrescu și utistul Roger Junior Rodrigues Figueira (25 de ani) va deveni oficial fotbalistul ardelenilor începând de la 1 iulie. ”Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând din sezonul următor, Roger Junio Rodrigues Figueira, în prezent jucător al celor de la UTA Arad, va evolua la CFR Cluj sub comanda lui Dan Petrescu. Îi urăm bun venit și îl așteptăm în Gruia! Hai CFR!”, este anunțul liderului Ligii 1 pe pagina oficială de Facebook. Impresarul Bogdan Apostu atrăgea atenția zilele trecute asupra pericolului ca Roger să semneze cu o altă formație, în condițiile în care intrase în ultimele șase luni de contract cu arădenii.

Tun important dat de Apostu, UTA e doar rampă de lansare?!

„Roger are mai multe oferte, dar așa este corect și normal să mai discutăm cu UTA. Am o relație specială cu acest club și voi avea o discuție cu domnul Meszar. Nu avem un termen limită, noi îl fixăm până la urmă, dar, din punct de vedere legal, orice jucător aflat în ultimele șase luni de contract poate semna cu oricine. Într-adevăr, am văzut ceea ce a declarat și domnul Meszar și e adevărat și anume că UTA a prelungit contractele tuturor jucătorii cu care a dorit să prelungească. Mai departe vom vedea”, spunea Apostu, care iată ca nu a stat mult pe gânduri.

Prima de instalare, motivul ruperii de UTA?!

Nu mai e un secret că brazilianul a solicitat o primă de instalare, de aproximativ 10 mii de euro, pentru a semna prelungirea înțelegerii cu UTA, doleanță ce nu a fost pe placul conducerii clubului arădean. Din informațiile noastre, mijlocașul nu ar mai fi fost prea dorit de Alexandru Meszar, mai ales că Roger nu a avut prestații prea bune pe finalul anului trecut. Pe de altă parte, conducătorul de facto al echipei arădene nici nu credea prea mult în ofertele de care vorbea Apostu, iar acum UTA îl pierde gratis pe brazilian! Lovitură grea pentru „Bătrâna Doamnă”, dar un tun important dat de Apostu, care în relația cu UTA pare să aibă el mai mult de câștigat.

Cât va mai juca brazilianul în tricoul „roș-alb”?

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu jucătorul în partea a doua a sezonului, Laszlo Balint preferând probabil să folosească jucători cu gândul 100% la UTA, decât unul ca și plecat. Arădenii se pot alege totuși cu ceva bani, dacă se cade la înțelegere cu CFR pentru trecerea sa în Gruia încă din iarnă. De la sosirea la UTA, în iarna anului trecut de la Riga, campioana Letoniei, Roger a înscris 5 goluri și a oferit 7 assist-uri. A evoluat în 46 de meciuri jucate în tricoul „roș-alb”.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.