UTA e numai una: alb-roşii au făcut spectacol în primul amical, 11-0 cu Banatul Sânicolau Mic!

UTA e numai una: alb-roşii au făcut spectacol în primul amical, 11-0 cu Banatul Sânicolau Mic!
0 comments, 20/08/2013, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA trăieşte vremuri tulburi, dar spiritul alb-roşu nu poate muri niciodată. Chiar dacă unii poate şi-ar dori…Dată de unii în moarte clinică şi cu jucători plafonaţi, care s-ar gândi la plecare, Bătrâna Doamnă a demonstrat că trăieşte şi mai mult decât atât, e doar una! Neplătiţi şi fără antrenor, alb-roşii au dovedit că îşi merită tricoul, pregătindu-se în limite normale. Iar la primul amical al verii au reuşit să smulgă ropote de aplauze din partea suporterilor. Extrem de motivaţi şi destul de legaţi, utiştii au surclasat echipa de Liga a IV-a, Banatul Sânicolau Mic. Sub privirile lui Giovanni Catanzariti, s-a terminat 11-0, după 6-0 la pauză, la capătul unui meci în care UTA şi-a mai creat alte numeroase faze de poartă, multe dintre ele spectaculoase şi gustate din plin de cei peste 100 de spectatori.

Spectacol alb-roşu, iar fanii au cântat la final

Monac, de trei ori, Popescu cu o dublă, Firţulescu, Marcu, Neagu, Roman, Vârtaci şi Tothăzan şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. În prima parte a fost prezent la stadion şi Alexandru Meszar, semn că Atletico şi Marius Ţucudean nu au renunţat încă la gândul de a prelua UTA. Meszar s-a întreţinut cu Gio pe parcursul primei reprize, iar apoi s-a retras în birouri cu Dorin Stana, dar planurile de insolvenţă sunt „mirosite” de Marţian, care îşi grăbeşte revenirea. Din informaţiile noastre, cel poreclit „Împăratul” ar putea ajunge mâine la Arad, pentru a prelua oficial clubul şi a începe cu adevărat treaba în Calea Aurel Vlaicu.

Marţian îi ţine în şah pe cei de la Atletico

Până atunci, galeria şi cei prezenţi la stadion în această seară şi-au arătat din plin ataşamentul faţă de UTA, la final jucătorii fiind aplaudaţi şi chiar aclamaţi pentru devotamentul lor. De altfel, o mare parte a suporterilor nu mai privesc cu ochi buni preluarea echipei fanion de către Ţucudean, şi asta datorită suspiciunilor implicării lui Falcă, se pare deloc străin de UTA BD. Se anunţă zile toride pentru UTA, care sâmbătă ar putea juca un nou amical, cu o echipă de Liga a III-a, pentru ca marţi, 27 august, să aibă loc o confruntare extrem de interesantă şi sperăm noi, prietenească şi nu tensionată, între UTA şi copia ei deloc inspirată din Liga a IV-a.

UTA: Horvath – Zanardini, Gornic, F. Ardelean, G. Neagu – Marcu, Raț, Lazea, Firțulescu – Monac, Bîrză.

Sînicolau Mic: Trifoi – Barb, Domenic, Iancu, Sigheti – Sîrb, Hans, Ciubăncan, Țigan – Dolineanu, Gabor. Pe bancă: Craiu, C. Ardelean, Blaghi

Arbitri: Tudorel Jurcă – Alina Mihoc, Paul Ardelean

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *