UTA doar remiză în cel de-al treilea amical

UTA doar remiză în cel de-al treilea amical
0 comments, 13/02/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Cel de-al treilea meci de pregătire din Antalya al echipei UTA, s-a încheiat la egalitate 1-1 (0-1) cu componenta eşalonului trei Prahova Tomşani. O grupare care se anunţă în sezonul viitoro mare surpriză a fotbalului românesc, după ce va suferi o importantă infuzie de capital şi se va muta pe stadionul grupării, trecută în nefiinţă, Flacăra Moreni.

După 45 de minute, UTA s-a văzut condusă cu 1-0, dar în partea secundă Bucur a restabilit egalitatea pe tabelă, după o pasă a lui Purece. Alb-roşii au mai ratat câteva ocazii, prin acelaşi Bucur şi Capătă, de menţionat fiind şi cele câteva momente tensionate, venite în urma unor intrări la limită ale combatanţilor.

UTA a început cu: Cioară – Bălan, Pocuca, Varga, Neagu – Gîlcă, Urosevic, Bucur, Suslak – Miron, Galanis, pe parcursul partidei  intrând în teren Calvin, Pascariu, Cărpinişan, Purece şi Capătă.

Mâine, cu începere de la ora 15.00, UTA va întâlni CFR Cluj pe stadionul din Belek, Roland Nagy anunţând că va aborda întâlnirea cu o formulă cât mai apropiată de cea pe care doreşte să o folosească în retur.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *