UTA a câștigat primul amical al iernii, cu Szegedul

UTA a câștigat primul amical al iernii, cu Szegedul
0 comments, 31/01/2018, by , in Fotbal, Ultimele stiri

Roș-albii s-au deplasat astăzi la Chișineu Criș, pentru a înfrunta divizionara secundă maghiară Szeged 2011, cu care a remizat în primul test al iernii, 2-2 la Gyula.

Și de această dată a fost un meci echilibrat, dar mult mai anost ca cel de acum două săptămâni, cu două echipe ce au excelat mai degrabă la capitolul fizic, UTA întorcându-se nu demult din cantonamentul de la Moneasa.

Prima repriză a fost ceva mai animată, cu Petra și Curtuiuș aproape de gol în primul sfert de oră. Szegedul a replicat imediat, iar Fesos a țintit bara.

În partea a doua s-a jucat mai mult între cele două careuri, fără ocazii importante, astfel că nimic nu anunța golul din final, al arădenilor.

UTA avea să câștige cu 1-0, după ce Manea a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea deviată păcălindu-l pe portarul maghiarilor.

Bătrâna Doamnă obține, astfel, prima victorie în amicalele iernii, iar în următoarele zile va susține nu mai puțin de cinci jocuri de verificare, după următorul program: 3 februarie: UTA – Ripensia Timişoara, 6 februarie: Unirea Sântana – UTA, 7 februarie: UTA – Șoimii Lipova, 8 februarie: Crișul Chișineu Criș – UTA, 10 februarie: CSM Școlar Reșița – UTA.

Formații:

UTA, repriza 1: Bodea – Polgar, Iuga, Onuțan, Dinculescu – Jorza, Tănase, Petra – Buia, Curtuiuș, Hlistei.

UTA, repriza 2: Bodea (60 Zamfir) – Lazăr, Manea, Sabău, Dinculescu (60 Sorato) – A.Iuga, Isac, Prună – Stahl (75 Pădureanu), D.Popa, Toma.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *