UTA are un nou duel vestic în campionat, cu ACS Poli

UTA are un nou duel vestic în campionat, cu ACS Poli
0 comments, 07/03/2019, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Învinsă şi mai mult figurantă la Timişoara, cu Ripensia, UTA a rămas complet datoare suporterilor. Evoluţia dezamăgitoare de pe Bega a fost deja arhivată, iar acum roş-albii se gândesc la meciul cu ACS Poli, de sâmbătă dimineaţă.

Pe locul 8 în Liga a II-a şi lipsită de griji în clasament, formaţia pregătită de Ionuţ Popa poate lucra în linişte şi fără presiunea vreunui obiectiv important. Dacă la nivel de pregătire înţelegem că relaţiile de joc nu sunt încă la nivel optim, o parte din jucători sosind târziu la Arad, lipsa de atitudine şi implicare, de la meciul cu Ripensia, ridică semne de întrebare. Aşadar, e nevoie de reconstrucţie, dar una sănătoasă.

ACS Poli e o adversară disperată şi în acelaşi timp periculoasă, având mare nevoie de puncte pentru a ieşi din zona de retrogradare. Nu le va fi deloc uşor timişorenilor, distanţa faţă de primul loc de salvare fiind de zece puncte. Violeţii ocupă locul 19 în ierarhia ligi secunde, cu doar 14 puncte adunate.

La UTA ar putea lipsi în continuare Coulibaly, accidentat şi chiar Melinte, cu o contractură musculară după duelul cu Ripensia. Fostul mijlocaş al lui Poli a fost menajat în amicalul cu Zăbraniul, de la mijlocul săptămânii, 3-1 (goluri Kanda 2 şi David Popa), dar speră să fie pe teren la partida din weekend. De asemenea, revine în lot şi portarul Orlic, care şi-a luat gândul de la un transfer.

Alături de Melinte, Şeroni şi Ciucur îşi vor înfrunta şi ei fosta echipă, ACS Poli. De asemenea, e un meci special şi pentru Ionuţ Popa, care reuşea să salveze Timişoara de la retrogradarea din Liga 1, chiar după un baraj cu UTA. Meciul programat sâmbătă, ora 11 pe arena Motorul din Aradul Nou, contează pentru etapa a 24-a a Ligii a II-a şi nu e televizat.

Runda mai programează confruntările: Snagov – Brăila (sâmbătă, ora 11), Baloteşti – Farul (sâmbătă, ora 11, Digi), Pandurii – Daco-Getica (sâmbătă, ora 11), Metaloglobus – Mioveni (sâmbătă, ora 11), Energeticianul – FC Argeş (sâmbătă, ora 11), Clinceni – Ripensia (duminică, ora 11, Digi), Luceafărul – Universitatea Cluj (duminică, ora 13, Digi) şi Chindia – Petrolul (duminică, ora 15, Digi).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *