UTA a intrat în vacanţă, dar începe nebunia transferurilor

UTA a intrat în vacanţă, dar începe nebunia transferurilor

Liderul detaşat al Ligii a II-a, UTA, a intrat oficial în vacanţă, valabilă însă doar pentru jucători și antrenori. Cei din conducerea clubului au de lucru și în această perioadă, pentru că lotul are nevoie de întăriri. Se anunţă câteva achiziţii pe posturile considerate vulnerabile, dar şi plecări, fără însă ca listele să fie făcute, încă, publice. Până la oficializarea noutăţilor, UTA a încheiat festiv anul, la un hotel din Arad, cu un banchet. Cu excepția lui Vulturar, au fost prezenți toți jucătorii și antrenorii, dar și sponsori, parteneri ori oficialități locale.

„E o seară specială pentru familia UTA, ce marchează un sezon de toamnă foarte bun. Petrecem sărbătorile de iarnă pe primul loc şi pentru asta trebuie să vă mulţumim tuturor. În primul rând trebuie să mulţumim echipei şi membrilor staffului tehnic, ei au sunt actorii principali ai acestui moment, ei ne-au oferit un sfârşit de an plin de speranţă.

Vă dorim sărbători fericite tuturor, cu speranţa că petrecerea din vară va fi şi mai mare”, a spus Decebal Grădinariu, director executiv la UTA.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *