UTA a dezamăgit şi în Moldova, 0-1 cu Bacăul

UTA a dezamăgit şi în Moldova, 0-1 cu Bacăul
0 comments, 10/11/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA a dezamăgit şi în această dimineaţă, la Bacău, de unde se întoarce cu mâna goală. Cu destule probleme de lot, Ionuţ Popa a încropit o formulă de start în care a fost inclus şi Stahl, revenit după o pauză lungă în primul „11”.

Nici măcar vestea rezolvării salariilor, ce-i drept din octombrie încolo, nu i-a trezit pe utişti, care acum demonstrează că falsele probleme din ultima perioadă le acopereau multora…lipsa de valoare. E clar că UTA are lot modest, iar asta s-a văzut şi în Moldova, în faţa echipei resuscitate de Florin Bratu.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 45, de Căinari, care a şutat direct în vinclul porții lui Bodea, din lovitură liberă de la 20 de metri. Rus a fost cel mai periculos jucător al UTA-ei, dar tot el a fost eliminat cu un minut înaintea finalului, pentru al doilea galben, la o presupusă lovitură cu cotul.

UTA a cerut câte un penalty în fiecare repriză, la două faze în care gazdele au jucat mingea cu mâna, în careu, însă centralul sătmărean Marius Omuţ nu a acordat nimic. S-a terminat 1-0 în favoarea Bacăului – meci contând pentru etapa a 16-a din Liga 2 – şi echipa arădeană mai coboară un loc în clasament, până pe 9, iar de acum vin meciuri şi mai grele: acasă, cu Argeşul şi apoi la Petrolul.

Ionuţ Popa a început partida de astăzi în formula: Bodea – R. Iuga, Manea, Benga, Copaci – Coulibaly, Enescu – Janos (77 Costin), Petra (62 Miculescu), Stahl (72 D.Popa) – Rus.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *