Univ.Goldiş ICIM şi “U” Cluj se înfruntă în Polivalenta arădeană

Univ.Goldiş ICIM şi “U” Cluj se înfruntă în Polivalenta arădeană
0 comments, 07/10/2016, by , in Baschet, Ultimele stiri

Polivalenta arădeană găzduieşte sâmbătă, cu începere de la ora 18, tradiţionala confruntare baschetbalistică Arad – Cluj. Dacă clubul de pe Someş încearcă să revină în “prim-plan” şi după mulţi ani de absenţă, din lupta pentru supremaţie, să cucerească titlul naţional, Aradul e la pol opus. De ceva vreme, echipa e în anonimat, conducerea clubului nu găseşte resurse şi soluţii pentru a se reveni la peformanţe, astfel că lotul e cel mult mediocru. Cu un obiectiv, totuşi, greu de ratat, având în vedere nivelul tot mai scăzut al campionatului – calificarea în play-off – “galben-albastrele” au doar varianta autodepăşirii.
Iar prima ocazie e meciul de mâine seară, cu una din favoritele la titlu. Trupa pregătită de Dragan Petricevic, antrenor ce a cunoscut succesul şi la Arad, în anii de glorie ai West Petrom-ului, dispune de un lot solid, cele mai importante nume fiind arădeanca Andra Mandache şi americanca Chelsea Davis. În prima etapă, “U” a câştigat la scor, 79-45, cu BC Sirius Târgu Mureş.
De cealaltă parte, Stacey Nolan trebuie să se descurce cu un lot mai slab valoric, dovadă că nici debutul în noul sezon nu a fost fericit. Univ.Goldiş ICIM a pierdut acasă cu Phoenix Galaţi, scor 73-76. Meciul cu Universitatea contează pentru etapa a doua a Ligii Naţionale, care mai programează meciurile: BC Sirius – Olimpia Braşov, CSM Târgovişte -Sepsi Sf.Gheorghe, CSM Satu Mare – Politehnica Iaşi şi Phoenix Galaţi – CSBT Alexandria.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *