Univ.Goldiş ICIM e sub panouri la final de an

Univ.Goldiş ICIM e sub panouri la final de an
0 comments, 24/11/2016, by , in Baschet, Ultimele stiri

Finalul de an e încărcat competiţional pentru Univ.Goldiş ICIM, care mai are de jucat în luna decembrie încă cinci meciuri.

După disputa de duminică, de la Târgu Mureş, ultima a turului de campionat, “galben-albastrele” se vor deplasa în 3 decembrie pe malul Dunării, pentru meciul cu Phoenix Galaţi. Urmează apoi, în 10 decembrie, o altă deplasare, pe terenul Universităţii Cluj-Napoca, pentru ca suporterii arădeni să îşi revadă favoritele abia pe 17 decembrie, în meciul de acasă cu Olimpia Braşov.

În prag de Crăciun, în 23 decembrie, ICIM va fi departe de casă, în fieful “studentelor” de la Poli Iaşi, 2016 urmând să se încheie cu un duel de gală în Polivalentă, în 28 decembrie, la Arad, împotriva campioanei “en-titre”, Sepsi Sfântu Gheorghe. Abia pe locul 6 în Liga Naţională, cu zece puncte  adunate în opt meciuri, baschetbalistele arădene au mare nevoie de o victorie în week-end, pentru a încheia cu dreptul prima parte a stagiunii.

Misiune uşoară, atâta timp cât Aradul va evolua pe terenul ultimei clasate, Sirius Târgu Mureş, duminică de la ora 12. Ultima etapă a turului mai programează meciurile: CSM Târgovişte – Olimpia Braşov, CSM Satu Mare – “U” Cluj, CSBT Alexandria – Poli Iaşi şi Sepsi Sf.Gheorghe – Phoenix Galaţi. În clasament conduce Târgovişte, Clujul şi Sepsi, toate cu 15 puncte, urmate de Braşov, 14 puncte.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *