Un loc trei pentru Atletico

Un loc trei pentru Atletico

Oraşul maghiar Kecskemét, a fost gazda turneului internaţional de fotbal pentru copii născuţi în 2002 „II. Hírős Hét Focifesztivál”, la care Atletico Arad, pregătitiă de Marcel Cîmpian, a ocupat locul 3 (din 24 de echipe participante).

Rezultate în grupă: 2-1 cu Vác, 4-1 cu Aranyszarvas SE, 1-1 cu Szarvas, 0-0 cu Szolnoki MAV şi 2-4 cu Kiskunfélegyháza. În partidele eliminatorii: 1 -0 cu Csepel, 1-0 cu Békéscsaba, 0-1 cu Szolnok în semifinale şi 5-1 cu Kalocsai Méhecskék în finala mică.

Lotul de jucători: Toma Samuel – fiind ales portarul turneului, Costea Marco, Găină Darius, Cioarsă Ionuţ, Tripa Eric, Dalacsi Alexandru, Dronca Andrei, Uzum Paul, Gîdoiu Ronaldo, Moldovan Bogdan, Jicărean David, Popa Abel.

Atletico are doi reprezentaţi în reprezentativa României generaţia 1998. Adrian Petre şi Rafael Iuga, ambii componenţi ai trupei lui Cristi Păcurar şi Francisc Tisza, au fost convocaţi la selecţionata regională. În cadrul Cupei Regiunilor, la Bucureşti vor avea loc partide de verificare pentru formarea selecţionatei U15 a României.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *