Ultras Arad constată că „întregul proiect al stadionului UTA este o ruşine”!

Ultras Arad constată că „întregul proiect al stadionului UTA este o ruşine”!

Suporterii UTA-ei atrag din nou atenţia asupra cârpelilor de la noul stadion „Francisc Neuman” şi chiar ameninţă că nu vor mai tolera asemenea înjosiri şi umilinţe.

„Acum, când se împlinesc 6 ani de când stadionul e tot în construcție, avem parte de o nouă mare jignire! Doamnelor și domnilor, iată în ce va consta învelișul exterior al arenei Francisc Neuman! Gardurile de protecție de la ultimul nivel al tribunelor sunt acoperite cu ceea ce pare a fi un material de plastic, de tip perdea, specific bannerelor publicitare. Ne vine greu să credem că banii din bugetul local se duc spre asemenea investiții făcute fără nici un pic de gândire. Proiectul inițial cuprindea un înveliș exterior complet, dintr-un material rezistent care să protejeze construcția.

Ameninţarea fanilor: „Începem să ne pierdem răbdarea”!

Constatăm însă că întregul proiect este o rușine pentru comunitatea și echipa noastră și pentru orașul Arad și începem să ne pierdem răbdarea de a mai asista la această batjocură! Este cu atât mai dureros faptul că noi, suporterii, trebuie să semnalăm public din ce în ce mai des toate aceste greșeli și peticiri care au loc la stadion, acest lucru determinând tocmai pătarea imaginii orașului și clubului nostru drag, însă sperăm ca vocea noastră să se facă auzită. Nu vom mai accepta asemenea înjosiri și umilințe!”, se arată în postarea celor de la Ultras Arad, de pe facebook.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *