Ultimatum cu Snagovul, pentru staff-ul tehnic al UTA-ei

Ultimatum cu Snagovul, pentru staff-ul tehnic al UTA-ei
0 comments, 27/03/2019, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Conducerea clubului UTA a emis un comunicat, în care anunţă că meciul de duminică, cu Snagovul, e decisiv pentru soarta băncii tehnice.

Cum Ionuţ Popa e bolnav şi sunt mici şanse să se mai poată ocupa în perioada imediat următoare de echipă, un rezultat negativ cu liderul Ligii a II-a ar aduce schimbări la nivel de staff, interimatul fiind asigurat acum de Cristian Păcurar.

Mai jos vă prezentăm comunicatul celor de la UTA:

„Echipa noastră a fost nevoită – din motive medicale – să abordeze ultimele etape din campionatul ligii secunde fără antrenorul principal pe banca tehnică. Absența a fost resimțită la nivelul prestației echipei.

Conducerea clubului UTA este alături de domnul Ionuț Popa, căruia îi dorim însănătoșire cât mai grabnică și revenirea alături de echipă.

Obiectivul clubului nostru, prin construcția începută în acest an, vizează sezonul următor, fără a neglija prezentul, oferind, în acest sens, o primă majorată la meciul de la Clinceni. De asemenea, la meciul cu Sportul Snagov, de duminică, echipa joacă pe o primă dublată.

Avem încredere în continuare în valoarea jucătorilor noștri și în interimatul existent acum pe banca tehnică. Însă, în cazul în care rezultatul meciului cu Snagov nu va fi unul pozitiv, sau prestația echipei nu va fi îmbunătățită, vom fi nevoiți să intervenim la nivelul acestui interimat.”

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *