Turneul caritabil organizat de Adrian Petre a avut succes

Turneul caritabil organizat de Adrian Petre a avut succes

Arădenii au răspuns prompt inivitației lui Adrian Petre și prietenilor săi, la turneul caritabil organizat aseară, în colaborare cu Cetatea Voluntarilor, la Sala Sporturilor Victoria. Fostul golgheter al UTA-ei a promovat masiv evenimentul în media și în site-urile de socializare, inclusiv prin interemediul colegilor de la naționala de tineret, Dennis Man și Ianis Hagi, iar în tribune s-au adunat câteva sute de spectatori.

Copiii au fost cei mai câștigați. S-au ales cu câte o medalie inscripționată „Turneul Campionilor”, calendare și alte premii oferite de clubul UTA, dar și a principalului organizator. Adi Petre, Cătălin Hlistei și Ciprian Rus au fost cei mai importanţi fotbalişti arădeni prezenţi la turneu.

Stelele (Bodea, Rus, Hlistei, Gligor, Polgar, Petre) au câştigat turneul, după lovituri de departajare (n.n. a fost 1-1 după timpul regulamentar), iar „Old Stars” (Stanciu, Copaci, Burcă, Irina, Negrea, Kocsis, Simion) s-au mulțumit cu poziția a doua. Golgheterul întrecerii a fost Robert Kocsis, iar jucătorul turneului a fost declarat Cătălin Hlistei.

La finalul serii, organizatorii au numărat 9520 de lei și 100 de euro din donații, adică în jur de 10.000 de lei. Împreună cu reprezentanta Cetății Voluntarilor, Anamaria Nyeki Popa, Adrian Petre a decis să investească suma în aparatură pentru dotarea Secției de Pediatrie.

„Le mulțumesc arădenilor că au răspuns în număr atât de mare la chemarea noastră și ne-au sprijinit să strâgem fonduri pentru Secția de Pediatrie a spitalului din oraș. Le sunt recunoscător şi foștilor colegi, cu care am avut o reîntâlnire extrem de plăcută, dar și prietenilor și cunoștințelor care nu ezitat să se implice în acțiune. Clubul UTA a dat și el o mână de ajutor, doamna Elena Bodri ne-a susținut mult și dânsa, îi mulțumim.

S-au adunat, din câte am înțeles, aproximativ 10 mii de lei, bani cu care vom achiziționa aparatură pentru Secția de Pediatrie”, a spus Adi Petre, având-o alături pe prietena sa, Bianca Tirsin, implicată și ea în acțiunea de caritate.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *