Turneu de volei pe plajă, în organizarea CS Westar Arad

Turneu de volei pe plajă, în organizarea CS Westar Arad

Cel mai nou club de volei din Arad, CS Westar, a organizat în weekend, în incinta ştrandului CARP (Bidi), un interesant turneu de volei pe plajă destinat cadeţilor şi juniorilor, la categoriile feminin, masculin şi mixt. Întrecerea a adunat la start sportivi de la cluburile arădene, iar primele care s-au întrecut la fileu au fost fetele, urmate de băieţi şi competiţiile de mixt. Iată şi rezultatele înregistrate:

Feminin 

Locul 1 echipa Ivasciuc Ornella – Albu Diana CS Hand United

Locul 2 echipa Rekicean Lorena – Nunciu Diana CS Hand United

Locul 3 echipa Jancu Raluca – Totilia Catalina CS Hand United

Locul 5 echipa Marcu Brenda – Racheriu Andrada CS Westar

Locul 6 echipa Cazan Bianca – Szabo Brighita CS Westar

Masculin

Locul 1 echipa Both Adrian – Sipos Walter CS Pro Volei

Locul 2 ecipa Drutau Vlad – Tudor Catalin CS Westar

Locul 3 echipa Dubat Catalin – Sinescu Cristian CS Westar

Mixt

Locul 1 echipa Drutau Vlad – Marcu Brenda CS Westar

Locul 2 echipa Tudor Catalin – Racheriu Andrada CS Westar

Locul 3 echipa Sinescu Cristian – Cazan Bianca CS Westar

“Doresc să mulţumesc conducerii CARP Arad pentru ajutorul oferit în desfăşurarea acestei competiţii, asigurând baza materială. Premiile care au contat în diplome şi medalii au fost oferite de către conducerea Clubului Sportiv WESTAR ARAD. Hidratarea concurenţilor în aceste zile caniculare a fost sprijinită de către conducerea restaurantului La Pergola din Arad. Pe această cale doresc să mulţumesc tuturor care au sprijinit această acţiune sportivă. Sunt mulţumit de evoluţia sportivilor mei, în primul rând pentru că majoritatea practică acest sport numai din luna noiembrie a anului trecut, de când a luat fiinţă acest club. A fost o întrecere în care sportivii au luat contact cu o competiţie şi au reuşit să înţeleagă mai bine că trebuie să muncească mai mult la antrenamente, ca să fie mai competitivi. La categoria fete, acestea au doar vârsta de 14 ani şi sunt sigur că în viitorul apropiat ele se vor ridica la aşteptările mele în ceea ce priveşte competiţiile la care vor participa”, ne-a declarat preşedintele CS Westar Arad, Iosif Wecker.

CS Westar Arad s-a născut la iniţiativa instructorului sportiv Iosif Wecker, care a inclus în aceeaşi formulă de viaţă ceea ce iubeşte cel mai mult: copiii şi sportul. Fost jucător de volei în Divizia Naţională de juniori în perioada 1984-1988, Wecker se dedică muncii de antrenor. Clubul Sportiv Westar Arad îşi propune să atragă în sala de volei fete şi băieţi cu vârste între 7 şi 12 ani. Antrenamentele se desfăşoară la Sala de sport a Şcolii Generale nr.13 Aron Cotruş din Arad precum şi în sala de sport a comunei Vladimirescu.

Acest club a luat fiinţă ca urmare a unui hobby de-al meu mai vechi, având în vedere că sunt fost jucător de Divizia Naţională la nivel de juniori. Pe viitor vrem să formăm trei categorii, atât la fete cât şi la băieţi, mini volei, cadeţi şi juniori. La acest concurs s-au  înscris şi sportivi de la alte cluburi, mai cu experienţă decât noi, gen Hand United sau Pro Volei. Voleiul arădean a făcut nişte paşi foarte buni şi se dezvoltă, atât la nivel de sală cât şi de plajă. Pro Volei este un deschizător de drumuri, noi avem echipe mai mici, venim din spate şi ne propunem creşterea sportivilor, iar băieţii îşi pot găsi finalitatea la Pro Volei, care au echipe de juniori şi seniori. La băieţi avem o pereche de cadeţi care va concura la un turneu naţional de volei pe plajă”, ne-a mai declarat Iosif Wecker.

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.