Top Fighters Club Arad a inaugurat noua sală de sport

Top Fighters Club Arad a inaugurat noua sală de sport

„Top Fighters Club” şi-a deschis oficial, din luna iulie, noua sală de sport. Este vorba despre locația de 350 de mp, de pe strada Pădurii, în incinta fostei fabrici Arădeanca. Amenajarea sălii s-a făcut de la zero, iar investiţia a fost posibilă cu suportul și implicarea financiară a sponsorului oficial al clubului, International Alexander Holding. Mai mult, cu ajutorul Şcolii de Sudură Crişan din Arad, sala este dotată şi cu un ring de box făcut la comandă. Antrenamentele se desfăşoară cu respectarea normelor impuse de autorităţi, iar aparatele sunt amplasate cu respectarea distanței de 1,5 metri între ele.

Programul de funcționare este următorul: luni – vineri: 16 – 20, după cum urmează – în intervalul 16 – 17 se vor desfășura antrenamente cu copii până în 10 ani; în intervalul 17 -18:30 se vor desfășura antrenamente cu începătorii; în aceste intervale pot face antrenamente individuale toți cei interesați.

Aşadar, Gabi Moţ îşi vede împlinit visul, acela de a avea o nouă sală pentru pregătire. Cei care nu doresc antrenament de kick-box sau MMA, au la dispoziție aparatele de forță și fitness. Prețul unui abonament lunar este 120 lei.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *