Tenis de masă: băieţii de la CSM Arad trag la promovare

Tenis de masă: băieţii de la CSM Arad trag la promovare

Echipa masculină de tenis de masă a CS Municipal Arad a surprins plăcut la turneul Diviziei A (liga a doua) la tenis de masă, care s-a disputat la Buzău. În componenţa Walter Berg, Bogdan Roman şi Radu Muntean, echipa pregătită de Cristian Dodean a încheiat întrecerea ligii secunde pe locul doi în seria I, cu un bilanţ de şase victorii şi o singură înfrângere. Arădenii au fost depăşiţi în ierarhia generală doar de CS Pristavu Câmpulung Muscel II, cu care a şi pierdut, scor 3-5, în timp ce în celelalte meciuri au ieşit învingători: 5-2 cu Tenis Club Dej, 5-3 cu CS Fit-Feel Odorheiu Secuiesc, 5-3 cu Spartac Bucureşti, 5-0 cu ACTT Bucureşti, 5-0 cu Sport Kombat Bucureşti și 5-1 cu Romgaz Mediaș.

Divizia A se reia anul viitor

În continuare, primele două clasate din cele două serii, Pristavu Câmpulung II şi CSM Arad, respectiv CS Politehnica Cluj şi CS Viva Sport Bucureşti 1, vor juca pentru promovare, locurile 1-4: “Începând din luna februarie a anului viitor se vor disputa patru turnee, pe terenul fiecărei echipe, urmând ca la final, primele două să promoveze. Băieţii au jucat foarte bine la Buzău, dar la promovare va fi bătălie mare, pentru că şi celelalte două echipe, din seria a II-a, sunt foarte valoroase”, ne-a declarat antrenorul Cristian Dodean.

În altă ordine de idei, fetele pleacă mâine în Serbia, pentru a participa la un nou open internaţional. Însoţite de Cristi Dodean, trei jucătoare de la CSM Arad, Bernadett Balint, Bianca Crişan şi Andreea Fitsyulof, vor concura în această săptămână, la categoria junioare, în cadrul Openului Serbiei.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *