Târgul sportului arădean a debutat astăzi în premieră naţională

Târgul sportului arădean a debutat astăzi în premieră naţională

 

„Alege Sportul“, târgul sportului arădean, o premieră la nivel naţional şi-a deschis azi porţile, acesta derulându-se la Sala Sporturilor „Victoria” şi la Bazinul acoperit „Delfinul“.

Manifestarea care va dura până sâmbătă a atras sute de vizitatori, majoritatea elevi, de la şcolile şi liceele din municipiu şi judeţ. Aceştia au avut posibilitatea de a lua contact cu oferta celor 48 de cluburi expozante, cu 35 de discipline sportive!

„Consider că acţiunea noastră se bucură de succes încă de la primele ore. Este o satisfacţie să vezi că aceşti copii pot să îşi aleagă sportul preferat. Majoritatea standurilor expoziţionale sunt interactive, iar copiii pot practica diferite sporturi sau pot asista la demonstraţii. Sunt şi numeroase atracţii, concursuri şi alte surprize, nu îmi rămâne decât să îi invit pe arădeni, de la mic la mare, la această sărbătoare a sportului” a declarat directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Arad, Alexandru Meszar.

La deschiderea oficială, alături de primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost prezentă şi Doina Melinte, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret. „Este o iniţiativă lăudabilă. Iar faptul că fiecare club are un stand propriu, unde îşi expune echipamentele şi trofeele reprezintă o atracţie în plus. Chiar dacă este prima ediţie, eu zic că evenimentul va deveni unul de tradiţie” a declarat fosta mare atletă.

Trebuie menţionat că, alături de oferta în sine, organizatorii, adică Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad, Primăria Arad şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, pregătesc multe surprize şi concursuri distractive, iar atracţiile evenimentului sunt numeroase.

„Implicarea Clubului Sportiv Municipal Arad este foarte importantă, datorită ofertei vaste de ramuri sportive pe care o oferim tinerilor arădeni, dar şi a rezultatelor obţinute de sportivii noştrii. Prin acest târg ne propunem să atragem cât mai mulţi copii spre mişcare în primul rând şi apoi, dacă doresc, şi spre sportul de performanţă” a declarat directorul CSM Arad, Viorel Bitang.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *