Start în sezonul de volei pe plajă! Aradul, între protagoniste

Start în sezonul de volei pe plajă! Aradul, între protagoniste

La sfârşitul acestei săptămâni se dă startul în ediția 2018 a Campionatului Național de volei pe plajă rezervat seniorilor, Aradul fiind bine reprezentat în acest sport olimpic. Vicecampioni naționali anul trecut, Cătălin Lelea și Adrian Holhoş (CS Fan) speră la o nouă clasare pe podium. CS Fan Arad – club condus de Ştefan Gog şi care în cinci ani de la înființare a jucat tot atâtea finale, câștigând două – va mai fi reprezentat de Alin Duma, iar în întrecerea feminină ar putea participa cuplul Norica Talpeș – Cătălina Bosuioc.

Prezențe numeroase pe nisip va avea ProVolei, profesorul Radu Sabău urmând să îi arunce în luptă, la seniori, pe: Sergiu Gligor – Tihamer Katona, Sergiu Rodina – Ciprian Maier, Emanuel Ardelean – Darie Toader și, posibil, pe Adrian Matica. În plus, Andrei Laza va face pereche cu Marius Mascovits (CSM Arad), cel din urmă de nouă ori campion al României.

Medaliile se vor împărți și în acest an pe plaja Dandana, din Mamaia, între 13-19 august având loc turneele finale. Până atunci, între 25-30 iunie, în Capitală, are loc întrecerea speranțelor, ProVolei contând pe două echipe.

Fan Tour Open, la final de iulie
Calendarul seniorilor cuprinde doar patru etape: Cluj Napoca, 14-17 iunie și 20-22 iulie, Sibiu, 4-8 iulie și Arad, 27-29 iulie, plus și turneul final de la Mamaia. Turneul de la Arad, Fan Tour Open – ediţia a 4-a, finanţat şi de către CCJA Arad, cu 20.000 de lei, se va desfăşura la baza DJTS-Fan, de pe malul Mureșului.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *