Stagiu de judo la Arad

Stagiu de judo la Arad

     Recent la Arad,  s-a încheiat un stagiu de pregătire destinat judoului, eveniment la care au luat parte peste 100 de judoka cu vârste cuprinse între 8 şi 20 de ani, de la mai multe cluburi din ţară.

     Lecţiile s-au desfăşurat la sala Clubului Sportiv Şcolar Gloria sub îndrumarea instructorilor  arădeni; Mihai Telechi, Arpad Nagy şi Dorin Drimbe. Principalele scopuri ale  acestui stagiu de pregătire comun, au fost în primul rând perfecţionarea tehnicilor de luptă şi ridicarea gradului de rezistenţă pe tatami, în vederea primelor competiţii oficiale din acest an.

       „Ne-am propus să îi pregătim pe sportivi tehnico-tactic, dar şi să le ridicăm gradul de rezistenţă pe parcursul a mai multor meciuri într-o singură zi. A fost un stagiu benefic în perspectiva primelor competiţiilor din acest an”, ne-a declarat antrenorul emerit Mihai Telechi.

     Antrenorul Clubului Sportiv Municipal Arad,  Dorin Drimbe s-a arătat pe deplin mulţumit de beneficiul unui astfel de stagiu, care s-a bucurat de o participare numeroasă:

     “Sunt foarte mulţumit de evoluţia copiilor mai ales că se întorc după o dublă vacanţă. Am organizat acest stagiu în vederea întăririi colaborării dintre cele trei cluburi arădene şi întregirea euroregiunii 5 de care aparţinem”

       Prima întâlnire oficială pe tatami din anul 2012 vafi dedicată cadeţilor. Săptămâna aceasta va avea loc etapa judeţeană, după care în perioada 8-10 februarie se va derulaetapa zonală, iar în perioada 24-26 februarie, Aradul va fi gazda finalei acestei categorii de vârstă.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.