Sorin Trăistaru este vicecampion naţional la supermoto

Sorin Trăistaru este vicecampion naţional la supermoto
0 comments, 15/10/2015, by , in Auto-Moto, Ultimele stiri

Nou infiintatul Autodrom “Titi Aur” din localitatea Crevedia, in apropiere de Bucuresti, a fost gazda ultimei etape de Campionat National Individual al Romaniei la Supermoto, Juniori si Scutere pe Motodrom a sezonului 2015. Cele mai asteptate concursuri au fost fara discutie cele ale seniorilor. In prima mansa, aradeanul Sorin „Ariciu’” Traistaru a plecat furtunos din grila de start si „i-a luat fata” lui Vlad Neaga in primul viraj, instalandu-se la conducere, fapt de neconceput pentru timişorean, care a inceput imediat atacurile pentru primul loc. Mai jos in pluton au fost „batalii” pentru aproape fiecare pozitie, Rusu David Claudiu (Vectra Zarnesti) castigand in fata amatorului Attila Gergely, Emilian-Sorin Zaharia (AMC Kart Bucuresti) in fata veteranului Lucian Popoviciu sau Lucian-Nicolae Vanca (Adventure Ride Bucuresti) in fata lui George Daniel Petre (AMC Kart Bucuresti) dupa lupte cu multe depasiri si ovatii dinspre spectatorii prezenti.

Depăşit doar de Vlad Neaga

Din tura a cincea Vlad Neaga a trecut la conducerea competitiei dar nu a reusit sa puna distanta intre el si Sorin Traistaru, ajungand la finalul celor 13 ture despartiti de numai 0,3 zecimi de secunda. Pe locul al treilea in mansa s-a clasat Rusu David Claudiu, in timp ce pe locurile 4 si 5 au terminat Radu George Razvan (AMC Kart Bucuresti) si Lucian Popoviciu (Lupo Racing Timisoara). Mansa a doua a seniorilor a fost la fel de disputata, cu multe depasiri si fortari la limita. Vlad Neaga a reusit sa se impuna in fata lui Sorin Traistaru si in mansa a doua, tot la o diferenta minimala, in timp ce Radu George Razvan a reusit clasarea pe pozitia a treia in fata lui Lucian Popoviciu, beneficiind si de abandonul tehnic al lui David Claudiu Rusu.

Bronz pentru Andrei Filimon

Vlad Neaga castiga al doilea titlu consectiv la clasa Open, de data aceasta incheind un sezon perfect cu 8 victorii din 8 posibile, urmat de aradeanul Sorin Traistaru si de Lucian Popoviciu. La clasa juniori II s-a impus Andrei Filimon (Las Vegas Arad), care a terminat pe locul trei in clasamentul general datorita absentelor de la primele doua etape. Toti cei implicati au luat parte la Ceremonia de Premiere unde reprezentantii organizatorului MRM Bucuresti impreuna cu Radu George Razvan, Titi Aur si Ionel Pascota au efectuat decernarea premiilor.

Sursă: frm.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *