Sorin Trăistaru a “zburat” spre al treilea titlu naţional de supermoto!

Sorin Trăistaru a “zburat” spre al treilea titlu naţional de supermoto!
0 comments, 22/09/2013, by , in Auto-Moto, Ultimele stiri

Performanţă de excepţie pentru Sorin Trăistaru, care a reuşit în acest week-end să îşi păstreze titlul naţional la clasa supermoto. Cu două etape înainte de finalul sezonului, pilotul arădean, „călare” pe un motor KTM 450 SMR, avea de remontat 12 puncte faţă de timişoreanul Vlad Neaga, primul în clasamentul general înaintea rundelor de la Arad.

Lider detaşat în cele patru manşe

Cu experienţa acumulată în Campionatul European, cel poreclit „Ariciu” avea să facă curse perfecte în cele patru manşe de pe circuitul Vik Power, sâmbătă şi duminică el clasându-se detaşat, pe primul loc. În ultima manşă a etapei de astăzi, Trăistaru a oferit un adevărat spectacol pe două roţi, el având la final un avans considerabil faţă de ceilalţi piloţi. Astfel, finalul de sezon s-a dovedit un real succes pentru „Ariciu”, care devine pentru a treia oară la rând campion naţional de supermoto. Organizarea ireproşabilă, vremea bună şi numărul ridicat al spectatorilor au completat un week-end perfect pentru motociclismul arădean.

„O cursă aproape perfectă”

Am încercat şi cred că am reuşit să fac o cursă aproape perfectă în ambele etape, adică în cele patru manşe. Aveam de recuperat un handicap de 12 puncte, ceea ce deja am făcut după prima etapă, dar tensiunea s-a menţinut şi în a doua, pentru că încă titlul nu era câştigat. Motocicleta mi-a jucat ceva feste în Bulgaria, unde am avut un abandon, dar acum nu au fost probleme. Mulţumesc publicului, sponsorilor şi vouă, celor din media, pentru susţinere. Chiar am încercat să fiu cât mai spectaculos, pentru a-i răsplăti pe spectatori”, ne-a declarat, în exclusivitate, pilotul arădean.

Vechiul şi noul campion

După un sezon dificil dar frumos, „Ariciu” savurează două succese importante, atât pe plan intern cât şi european: „Din câte am înţeles, cucerind al treilea titlu naţional devin maestru al sportului, este o onoare pentru mine. Pot să zic că am avut un an foarte bun, cu locul trei la European, unde am progresat două poziţii faţă de sezonul precedent. Înseamnă mult pentru mine dar şi pentru Arad şi implicit pentru România. Pe viitor, dacă voi fi susţinut, voi concura în continuare”, ne-a mai declarat Sorin Trăistaru.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *