Sorin Mîneran a încheiat pe locul doi la Semimaratonul Clujului

Sorin Mîneran a încheiat pe locul doi la Semimaratonul Clujului

Atletul de la CSM Arad şi-a reconfirmat din nou forma excelentă din ultimii ani, reuşind să urce pe podium şi la Semimaratonul Internaţional al Clujului, probă unde au concurat peste 600 de concurenţi, amatori şi profesionişti, din 22 de ţări! Sorin Mîneran a terminat cei 21 de kilometri al doilea, cu timpul 1:08:30, la doar 15 secunde în spatele câştigătorului Alexandru Bogdan Staicu, din Târgu Jiu. Cursa a fost una solicitantă, după cum ne povesteşte chiar Sorin:

Pe podium şi la ştafetă

Până la kilometrul 15 am fost în record personal, apoi au intervenit crampele şi m-am simţit rău, pentru că eram şi deshidratat, iar ultimii 2 kilometri i-am alergat din inerţie, fără să mai forţez. Per total sunt satisfăcut de rezultat, iar pe această cale vreau să mulţumesc sponsorilor mei, familia Crişan şi familia Unterweger”, ne-a declarat Mîneran, care în urma performanţei de la Cluj s-a ales cu un cec în valoare de 1.500 de lei. Atletul arădean a alergat şi în proba de maraton-ştafetă, unde alături de fratele său, Constantin Mîneran şi de Dacian Todincă şi Roland Unterweger, a terminat tot pe locul doi, ştafeta Aradului reuşind la final un timp foarte bun, 2:29:41.

Obiective de top

Şi la ştafetă ne-am descurcat bine, mai ales că am avut în echipă doi amatori, iar în concurs au fost o serie de atleţi profesionişti”, mai spune Sorin Mîneran, care are obiective importante în acest an: „Mă pregătesc pentru Campionatele Naţionale din vară, unde voi alerga 5.000. şi 10.000. de metri, dar şi de maraton (42 de kilometri) şi semimaraton. La ultimele trei probe îmi propun medalie, sper să şi reuşesc. În funcţie de pregătire, este posibil să merg şi la câteva concursuri în străinătate.”

 

 

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *