Sonia Ichim a strălucit pe covorul gimnasticii ritmice

Sonia Ichim a strălucit pe covorul gimnasticii ritmice

Campionatele Naţionale de junioare şi senioare la gimnastică ritmică au consemnat rezultate bune pentru CSM Arad, echipă coordonată de antrenoarea Daniela Chiriac. Competiţia de la Chiajna a fost de bun augur în special pentru Sonia Ichim, de şapte ori medaliată la junioare II, adică atât cât era şi posibil! Prima medalie a venit în concursul pe echipe al junioarelor II, unde arădencele au cucerit titlul naţional în componenţa Sonia Ichim, Aliona Gribovan, Carla Fizedean şi Evelin Ilyes. Echipa de junioare I a urcat şi ea pe podium, cucerind bronzul în formula Alexandra Bock, Anamaria Berar şi Vanessa Kling.

Echipa de junioare II – campioană naţională

La junioare II, Sonia Ichim a cucerit argintul la individual compus, urcând pe podium şi în toate finalele pe obiecte: aur la panglică, argint la coardă, cerc şi măciuci şi bronz la minge. Tot în concursul pe obiecte al junioarelor II, Aliona Gribovan a ocupat locul 4 la coardă, cerc şi panglică, iar Carla Fizedean s-a clasat tot pe 4 la măciuci. La junioare I, Alexandra Bock s-a clasat pe 5 la individual compus, calificându-se în toate finalele pe obiecte, dar fără să urce pe podium. Vanessa Kling şi Anamaria Berar s-au calificat şi ele în două, respectiv trei finale pe obiecte. La senioare, CSM Arad a fost reprezentat de Flavia Micula, ocupantă a locului 6 la individual compus.

Daniela Chiriac: „Ne-am îndeplinit obiectivele”

Sunt rezultate bune, în special în concursul pe echipe. La Sonia mă aşteptam la astfel de rezultate, în vreme ce majoritatea fetelor şi-au făcut treaba, ne-am îndeplinit obiectivele. Singurul punct negativ ar fi evoluţia mai slabă a Flaviei Micula, de la care mă aşteptam la mai mult, mai ales că avea un culoar bun în condiţiile în care multe sportive s-au retras”, ne-a declarat antrenoarea de la CSM Arad, Daniela Chiriac. Pentru gimnaste urmează în această lună Cupa Rotaract Arad, iar sezonul intern se va încheia cu Naţionalele de ansamblu şi Cupa României, ambele programate în noiembrie.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *