Șoimii se pregătesc de baraj

Șoimii se pregătesc de baraj
0 comments, 06/06/2012, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Mare, meci mare, la Semlac, duminică seara, când soarele era în chindii iar zăpușeala se pregătea să lase loc unei temperaturi mai suportabile. Peste 500 de spectatori au luat cu asalt arena din lunca Mureșului, curioși dacă echipa lor, altfel una redutabilă în „D”-ul arădean, va putea să oprească liderul din Pâncota în marșul triumfal spre baraj, început încă din startul campionatului, de când echipa patronată de Pavel Piroș s-a instalat în fotoliul de lider. Veritabilă finală a sezonului, după ce, cu o zi înainte, Crișul Chișineu Criș nu a fost în stare să treacă pe teren propriu de Voința Mailat (scor 1-1), partida ce a încheiat penultima etapă stagională a fost controlată în marea ei majoritate de formația oaspete.

Au marcat: Peii (60) respectiv F. Rus (3) și D. Mitu (89, penalty).

Semlecana: Fl. Moț – Iftime, Petrilă, Vlădău, S. Gabor – Giulău, Nica, Gyebnar, Ileana – Volocaru, Peii. Antrenor: Florin Moț.

Şoimii: Irimia – Bilan, Românu, Lung, Ruja – Fl. Rus, D. Mitu, Mateiu, C. Gâlcă – A.M. Gligor, Fl. Pavel (56 Bulzan). Antrenor: Mihai Roșca.

Arbitri: Cristian Burza – Sorin Rotaru, Sergiu Burcă. Observatori AJF: Dan Ologeanu, Vasile Rad.

 

A fost un an greu, cu multe <infarcturi> pentru noi, mai ales în tur, dar s-a încheiat cu bine. Voi rămâne încă un an la Pâncota. Am început un proiect, am continuat frumos, viitorul e în funcţie de rezultatele pe care le reușim în Liga a III-a, dacă vom câștiga barajul cu echipa CS Vulcan. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, de la primarul Iosif Retter și viceprimarul Monel Pîncotan, dar sunt și alți mulţi oameni de omenie. Rezultatele se datorează şi bunei organizări şi a calității oamenilor care m-au încojnurat. Salariile sunt de nivel de Divizia C, condiţiile la fel”, a concluzionat Piroș, completat de antrenorul Șoimilor, Mihai „Ole” Roșca: „dacă cineva ne contestă, ori e rău intenţionat, ori nu ştie fotbal”.

Mă aşteptam la mai mult, dar, având în vedere că ne lipsesc câţiva jucători de câteva etape, rezultatul e pe măsură. Nu ne-am făcut de râs în faţa celor patru-cinci sute de spectatori. Le doresc succes celor de la Pâncota. Merită să fie campioni din toate punctele de vedere, şi ca organizare, şi ca echipă. Încă o dată îi mulţumesc doamnei primar Letiţia Stoian pentru că a înţeles perfect că fotbalul e un fenomen şi rămâne cel mai bun ambasador, fie că vorbim de sat, comună sau oraş”, a declarat după meci Florin Moţ, antrenorul și portarul Semlacanei.

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *