Şoimii Pîncota se impune în derby-ul de la Sebiş şi trece pe primul loc!

Şoimii Pîncota se impune în derby-ul de la Sebiş şi trece pe primul loc!
0 comments, 06/05/2014, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Lupta la promovare devine tot mai interesantă în seria a V-a a eşalonului trei, acolo unde Naţional Sebiş şi Şoimii Pîncota s-au înfruntat astăzi în derby-ul arădean al etapei a 4-a din play-off. Câştig de cauză au avut elevii lui Dan Cuedan, care s-au impus cu 2-0, prin golurile marcate în partea a doua de Dubeştean şi Alin Mihai. Meciul de pe malul Crişului Alb a început sub nota echilibrului, jucându-se cu angajament şi multă ambiţie. Pîncota a fost totuşi mai periculoasă, iar Soltesz a făcut minuni în poarta gazdelor, doar paradele sale salvându-i pe sebişeni de primirea golului. Gol care a venit în startul reprizei a doua, la o neglijenţă a lui Neacşu, speculată de Dubeştean, care făcea 1-0 pentru “şoimi”. Omul de gol al Naţionalului, Blănaru, a fost anihilat de oaspeţi, cu toate că acesta a reuşit să marcheze cu un sfert de oră înainte de final, dar din ofsaid.

Dubeştean şi Alin Mihai au rupt echilibrul în partea a doua

Conturile aveau să fie încheiate în minutul 85, când s-a dictat penalty pentru Pâncota. Soltesz a parat în faţa lui Lung, dar Alin Mihai a fost pe fază şi a stabilit scorul final, 2-0. Ultimele minute au mai consemnat doar eliminarea lui Issa şi o mare dezamăgire pentru Sebiş, care după egalul cu Baia Mare face un nou mare pas greşit în lupta pentru promovare. De cealaltă parte, bucurie mare în Podgorie, iar Pavel Piroş îşi vede visul de a promova din nou aproape. Şoimii Pîncota trece pe primul loc în clasament, cu 27 de puncte, urmată de Cugir, 26, învingătoare tot astăzi, 4-2 în faţa Ineului, şi Sebiş, 24 de puncte.

Formaţii:

Sebiș: Soltesz – Mînecan, Morariu, Albert, Neacșu – Coțan, Dobricean (36 Beuran, 56 Galea), Digbeu (73 Răducă) – Bozian, Blănaru – Mândrușcă.

Antrenor: Dan Stupar.

Pîncota: Irimia – Ad. Rusu, Lung, Lengyel, Vițu – Dubeștean (75 Hosu), Issa – Maghici (90 Stanciu), Suciu (67 Iovan) , Bulzan (84 Mitu) – Mihai.

Antrenor: Dan Cuedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *