Şoimii Pîncota a surprins şi Gazul, 1-1 la Mediaş!

Şoimii Pîncota a surprins şi Gazul, 1-1 la Mediaş!
0 comments, 11/09/2015, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Şoimii Pîncota a obţinut astăzi un punct foarte preţios pe terenul principalei candidate la promovare din „B2”, Gaz Metan Mediaş, scor 1-1 (1-0), meci care a contat pentru etapa a treia de campionat. Gazdele au avut iniţiativa în startul jocului, dar defensiva lui Ionuţ Popa a rezistat bine, doar mingea trimisă cu capul de Lullaku creându-i probleme lui Irimia, care a avut un reflex salvator în minutul 13. Totuşi, Gazul a deschis scorul în minutul 36, atunci când centralul partidei a dictat penalty după un contact între Lullaku şi Pavel, decizie contestată de pîncotani. Acelaşi Lullaku a transformat cu precizie şi era 1-0. Danci a fost aproape de egalare în două rânduri, însă prima repriză s-a încheiat cu avantaj minim de partea Mediaşului. „Şoimii” au ieşit mult mai montaţi de la vestiare şi au prins aripi în partea a doua.

Alin Mihai, ce revenire!

Ocazia monumentală a lui Oprea, care a ratat în minutul 66 cu poarta goală, a prevestit golul egalizator, din minutul 75: Pirtea a executat excelent o lovitură liberă de pe stânga, iar Alin Mihai a înscris cu capul, pentru 1-1! Un gol de moral pentru atacantul formaţiei din Podgorie, care revine în forţă după pauza cauzată de operaţia la ligamente din acest an. Vitinho a ratat două ocazii mari în ultimul sfert de oră, iar finalul a consemnat un rezultat surpriză, pe care puţini îl aniticipau.

Se simt bine în deplasare

Un egal cât o victorie, prin care Şoimii Pîncota demonstrează că se poate bate de la egal cu orice echipă din Liga a II-a. Rămâne să se deblocheze şi pe teren propriu, acolo unde a rămas datoare după duşul rece cu FCM Baia Mare. Ionuţ Popa a început meciul de la Mediaş în formula: Cr. Irimia – D. Dan, Ad. Rusu (cpt.), R. Dubeştean, Siminic – Issa, A. Pavel – Fl. Oprea (84 Gîlcă), Cr. Danci, Pirtea – A. Mihai (78 Leucuţa).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.