Şoimii Lipova s-a testat pentru Covid şi aşteaptă să joace primele amicale

Şoimii Lipova s-a testat pentru Covid şi aşteaptă să joace primele amicale

Prima divizionară terță arădeană care s-a testat pentru COVID-19 este Șoimii Lipova. Echipa pregătită de Flavius Sabău s-a testat în două serii și deocamdată nu sunt probleme. Decizia conducerii clubului a venit în contextul în care se doreşte perfectarea unor amicale cu echipe din zonă, testate bineînţeles şi ele:

Jucătorii noștri au făcut testele, am primit 90% dintre ele și sunt negative, mai așteptăm câteva rezultate și ne pregătim de seria amicalelor în compania unor echipe de Liga a 2-a și nu numai. Am respectat protocolul şi ne-am inspirat de la UTA, fără cazuri de infectări”, spune Radu Pop, președintele lipovanilor.

A plecat Banyoi, vin doi juniori în probe

Altfel, Andrei Banyoi s-a despărțit de Lipova, după un sezon şi jumătate petrecut în tricoul „şoimilor”. Atacantul în vârstă de 20 de ani va juca pentru Minaur Baia Mare, echipă implicată în barajul de promovare în Liga a II-a.

Radu Pop anunţă, în schimb, sosirea în probe de joc a doi fotbalişti născuți în anul 2001. Este vorba despre Ionuţ Gavrilă, fundaş stânga şi Florin Dobie, mijlocaş central, ambii proveniţi de la Ripensia.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *