Singurul ziar de sport din Arad “Sportul arădean”

Singurul ziar de sport din Arad “Sportul arădean”
2 comments, 14/03/2012, by , in Ultimele stiri

Singurul ziar de sport din Arad a ajuns la numărul 2. “Sportul arădean” este un ziar destinat în întregime sportului din judeţul Arad. Puteţi urmări în paginile publicaţiei, ştiri despre UTA, ligile 3, 4, 5, 6, dar şi ştiri din extrafotbal. Tot ce mişcă în sportul arădean, gasăţi doar în paginile din”Sportul arădean” la preţul de doar 50 de bani, în vânzare la toate chioşcurile din municipiul Arad, dar şi la cele din judeţ. Citiţi “Sportul arădean”, 8 pagini de sport.

About admin

2 comments

 1. claudiu
  March 18th, 2012 8:46

  Dacă ar fi parţian color (paginile 1-8 şi 4-5) l-aţi putea vinde fără probleme cu 1,50 lei, iar dacă ar fi full color şi la 12 pagini, eu aş plăti 2,50 lei pe ziar (atâta costă Fotbal Vest, la 16 sau 20 pagini).
  Oricum, pentru început, este bine, dar ideea cu pagini color este preferabilă.
  Succes!
  PS: Ar fi bine să aveţi şi o pagină de Remember, în care să scrieţi despre UTA, de la începutul existenţei: despre primul titlu, despre prima Cupă, despre victoriile din anii 70, despre titlul pierdut tare ciudat în 1972… De asemenea, istoria fotbalului judeţean arădean (de la înfiinţarea acestuia) ar fi de preferat.
  Sunt un statistician şi nu vreau să mă tratez!

  Reply

 2. gelu boci
  March 25th, 2012 10:30

  Dane,felicitări pentru idee şi curaj.Vă doresc succes şi continuitate !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *