Sebişul a învins Petroşaniul lui Borugă

Sebişul a învins Petroşaniul lui Borugă
0 comments, 06/06/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Pentru Naţional Sebiş practic campionatul s-a încheiat încă din etapa trecută. Cu toate acestea formaţia de pe Crişul Alb a ieşit cu fruntea sus şi din ultima etapă cu echipa lui Gigi Borugă, Jiul Petroşani, pe care a reuşit să o învingă cu scorul de 2-1.

După doar cinci minute de joc, Cristian Feieş a reuşit deschiderea scorului, scorul fiind majorat la 2-0 după pauză de Flavius Băd. Cel carea redus din handicap pentru oaspeţi a fost Deaconescu în urma unui contraatac

Pentru sebişeni au evoluat: Şoltez – Toader, Nicolau, Situve, Viderok –Bozian, Francescu, Ember, Necşulescu – Băd, Cr. Feieş. După pauză, au mai intrat pe gazon: Merşca, Budur, Susan şi Dîrvaru.

„Mă bucur că echipa a terminat cu o victorie campionatul, iar, personal, în cele opt etape am pierdut doar meciul cu FC Hunedoara şi acela după ce preluasem echipa cu o zi înainte. Există o mică satisfacţie că am terminat în faţa celorlate echipe arădene din Liga a 3-a, dar nu am dorit niciun moment ca Gloria să retrogradeze. E un moment trist şi neplăcut pentru fotbalul din judeţul nostru, sperăm ca Pâncota sau Crişul să câştige barajul şi să fim iarăşi în trei sezonul următor”, a declarat Adrian Abrudean.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *