Sebişul a cucerit cetatea Şiriei, în disputa cu UTA II

Sebişul a cucerit cetatea Şiriei, în disputa cu UTA II
0 comments, 19/09/2016, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

UTA II a avut parte de un meci intens la Șiria contra Naționalului Sebiș. Tinerii lui Cristi Păcurar și Dan Oprescu puteau da lovitura în startul meciului, când Covaci l-a deschis pe Vlad în careu, însă arădeanul l-a luat la țintă pe Fișteag din 7 metri (2). Vizitatorii au fost concreți la prima fază importantă – Săulescu s-a infiltrat prin defensiva arădeană la centrarea de pe dreapta a lui Mihuța și l-a învins pe Mara cu o lovitură de cap, 0-1 (15). Utiștii au echilibrat jocul însă Naționalul și-a păstrat avantajul. Avea să fie 0-2 din minutul 70, când arbitrul Lazăr a apreciat că Mara l-a faultat în careu pe Săulescu și a dictat un penalty transformat de Mihuța. Arădenii au relansat meciul prin reușita lui Ghergar (76), apoi au făcut eforturi să obțină măcar un punct, dar plusul de experiență al adversarului a fost decisiv și s-a încheiat 1-2.

”Ne-am așteptat la un meci greu, în care să fim dominați, așa l-am și pregătit. M-am așteptat la mai mult de la adversari, însă acest lucru nu înseamnă că nu au jucători de valoare. Sincer să fiu, am pierdut minim un punct. Am fost cel puțin la nivelul lor, dacă nu peste. O spun cu toată tăria, suntem într-un evident progres ca și joc, atât la Liga a III-a cât și la Elite. Sunt mulțumit de joc, mai puțin de rezultat. Urmează meci la Ighiu, toate sunt meciuri grele în care trebuie să facem puncte, dar cel mai important e ca jucătorii noștri să progreseze. Cei care au venit de la prima echipă au venit deschiși și le mulțumesc, și-au dat seama că liga a III-a e peste a IV-a și aici își pot menține forma sportivă și chiar s-o îmbunătățească”, a remarcat Cristi Păcurar.

Contra Sebișului, UTA II a jucat în formula: Mara – Costin, Wild, Filaret, Copaci – Stahl (67 Ghergar), Coadă, Celea (82 Ignea), Ungurianu – Vlad, Covaci.
Sursă: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *