Sebişul câştigă pe teren, cu Cermeiul şi revine pe podium

Sebişul câştigă pe teren, cu Cermeiul şi revine pe podium
0 comments, 12/04/2018, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Sebişul şi Cermeiul s-au înfruntat pe terenul primei echipe, într-un meci din “C4”, reprogramat de FRF, după mai multe şedinţe ale comisiilor de specialitate. Iniţial, meciul a fost validat cu victoria la “masa verde” a oaspeţilor, pentru că ambulanţa nu a ajuns la timp la teren, pe 10 noiembrie anul trecut. Până la urmă, Comisia de Recurs i-a dat dreptate Sebişului şi meciul avea să se decidă pe teren.

Iar scorul a fost net favorabil gazdelor, care s-au impus cu acelaşi scor, 3-0, dar în iarbă. Tătulea, în minutul 26, Onţel, în 65 şi Petculescu în minutul 90, şi-au pus “semnătura” pe o victorie clară şi meritată a formaţiei de pe malul Crişului, care prelungeşte criza parcă fără de sfârşit de la Cermei.

Victorie importantă şi de moral pentru Naţional, care revine pe podiumul seriei din Liga a III-a chiar înainte de meciul cu Şcolar Reşiţa, practic ultima şansă de a mai spera la promovare. În schimb, Cermeiul se afundă tot mai mult, clasându-se pe locul 10.

Formaţii:
Sebiș: I.Poiană – Poștoarcă, Pâslaru, Dumitrache, Siminic – Pintea, Ruță (Petculescu), Sz. Vereș, Tătulea (Susan) – Săulescu (Cl. Vereș), Enciu (Onțel).
Cermei: Pășcălău – Berari (Brândușe), Cotoc, Nistor, Suslak – Șulea (Aldan), T. Bodri, Ianc, Varga, Sabău (L. Bodri) – Bulza (Mihuța).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *