Se conturează norma pecicană: Progresul Pecica – Aqua Vest Arad 7-0 (4-0)

Se conturează norma pecicană: Progresul Pecica – Aqua Vest Arad 7-0 (4-0)
0 comments, 03/04/2016, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Progresul Pecica a realizat un galop de sănătate în compania formației Aqua Vest, pe care a reușit să o învingă cu neverosimilul scor de 7-0. A doua etapă consecutiv, după deplasarea de la Zăbrani, jucătorii pregătiți de Lucian Ciba au înscris șapte „boabe”, fără a primi gol, astfel că, în orașul din sud vestul județului nostru se vorbește de o normă pecicană de goluri, amintind, desigur, la un alt nivel, de celebra normă hunedoreană din vremurile de glorie ale lui Corvinul, de pe teren propriu (n.r., în sezonul ’85-’86, în Divizia A, în afară de Dinamo, care a pierdut cu 2-1, toți adversarii au încasat minim 3 goluri în orașul de sub furnale!).
Odată paranteza istorică încheiată, merită menționat faptul că, venită la jumătatea returului, pofta de goluri a galben-albaștrilor este menită să-i țină la respect pe adversarii cu adevărat grei pe care Progresul îi va întâlni până la finalul campionatului, cum sunt echipele din Sântana, Curtici, Chișineu Criș, Lipova sau Cermei.
Despre partida cu băieții lui Mihai Petcuț nu ar fi prea multe de spus. Diferența de valoare a fost uriașă, iar simpaticul antrenor al vizitatorilor nu a reușit să-i motiveze suficient pe jucătorii săi, nici măcar pentru ca aceștia să limiteze numărul de goluri încasate. Diferența de scor vine și din faptul că Liga, Cotuna, Olariu și ceilalți au încercat cu disperare să înscrie golul de onoare, văzându-se taxați crunt de Peii (3 goluri, din care 2 din 11 metri), Burian (2), Arsene și Trif, abili speculanți pe bulevardele lăsate în compartimentul defensiv.
Progresul: Rus – Vasilca, Er. Wild, Ew. Wild, A. Ponta, Boldizsar, R. Fritea (Koppandi), Arsene, A. Cotuna (Trif), Peii, Burian.
Aqua Vest: Barabaș (Șubaș) – Zaharie, Olariu, Betea, R. Petcuț, S. Cotuna (Bura), Liga, Ploscariu, Gheorghieș, Higyed (Vălan), Leuca.
Arbitri: Loredan Bogdan – Sebastian Tomuța, Sergiu Cîrmaci. Observatori AJF: Răzvan Cadar, Marcel Vida.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *