Se conturează lotul de jucători la Progresul Pecica

Se conturează lotul de jucători la Progresul Pecica

Progresul Pecica se află cu o săptămână înainte de reunirea lotului pentru a doua parte a campionatului din Liga 3. După ce tratativele cu Cristian Todea au eșuat, noul antrenor al galben-albaștrilor este Bogdan Bozian.

Revenit după un împrumut de șase luni la Șoimii Lipova, după alți doi ani petrecuți la Pecica, Bozian (34 de ani) va îndeplini rolul de antrenor și jucător până la finalul campionatului în curs. „Ca jucător, Bozian este pe un an al lui Progresul. În funcție de realizările pe care le avea avea ca antrenor, este posibil să rămână tot el, din vară. Dorim să mai aducem un fundaș central și un atacant”, a declarat Cristian Pilan, directorul sportiv al clubului.

La schimb cu noul antrenor-jucător, Capătă a luat drumul Șoimilor din Lipova, de unde la Progresul a mai fost adus Toma Bodri, până la finalul acestui campionat. O altă achiziție este Samuel Borcea, căpitanul de echipă de la UTA, formația Elite Under 19.

După reunirea care este programată în 31 ianuarie, va urma o perioadă de antrenamente prin împrejurimi, iar în săptămâna a treia este stabilit un cantonament centralizat, cu masă, la Pecica.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.