Se apropie Raliul Aradului, etapa a VI-a

Se apropie Raliul Aradului, etapa a VI-a

Ca şi în 2011, Raliul Aradului va fi o etapă comună atât pentru Campionatul Național din România cât și pentru cel din Ungaria, cei mai buni piloți ai celor două țări se vor regăsi la startul competiției. Raliul va avea loc pe 17 și 18 august. Lungimea totală a Raliului Aradului este de 494,2 km. El cuprinde 11 probe speciale, cu o lungime totală de 125.2 km. Suprafața de rulare este macadam, iar procentul de probe speciale este de 25,33%.

În ediţia de anul acesta la start se vor regăsi trei Skoda Fabia S2000, conduse de Gîrtofan, Tempesta și Szabo, dar și una condusă de liderul clasamentului din Ungaria, Herczi Norbert. Nici performantele Mitsubishi Evo X R4, conduse de Valentin Porcișteanu și Csaba Spitzmuller nu vor lipsi de la start. O noutate pentru Arad va fi prezența clujeanului Daniel Ungur la Clasa 3, cu un Subaru Impreza N15 și prezența unui echipaj bulgar format din Georgi Geradzhiev și Slav Landov, care vor lua startul la volanul unui Ford Fiesta ST de clasa 8.

Pentru Raliul Aradului sunt înscrise 39 de echipaje din România și sunt așteptate 35 de echipaje din divizia națională maghiară alături de încă 15 echipaje din divizia secundă.

Raliul Aradului 2012, a VI-a etapa din cadrul Campionatului Național de Raliuri – Dunlop este organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și este susținut de Primăria și Consiliul Județean Arad în calitate de parteneri oficiali.

Partenerii principali ai cursei sunt Kia Motors, Astra Vagoane Călători, Hansen, Dunlop, Dental Star Clinic, Selin’s Arad, Axis Emergency, Axis Security.

Raliul Aradului 2012 este organizat cu sprijinul: Hotel „Parc” Arad, Hotel „Central” Arad, Hotel „Continental Forum” Arad, Hotel „Coandi”Arad, Vik Power Arad, Ocol silvic Nadăș, Galeria Real

Parteneri media: Auto Motor și Sport, The Marketer, Bussines Woman, Pro FM, Regional West TV, Arad On Line, Zile și Nopți, www.raliularadului.ro,  www.autorally.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *