Se anunţă 1.000 de rapidişti la Arad! Liderul galeriei „aprinde” meciul cu UTA: „Doar pentru ei e un derby, vom bate tot până la final!”

Se anunţă 1.000 de rapidişti la Arad! Liderul galeriei „aprinde” meciul cu UTA: „Doar pentru ei e un derby, vom bate tot până la final!”

Încurajați de cele patru victorii consecutive din mandatul lui Adi Mutu, fanii Rapidului anunță că vor veni în număr mare la meciul cu UTA, de la Arad, de pe stadionul „Francisc Neuman”, pentru a-și susține favoriții. Astfel, 1.000 de fani ai giueleştenilor sunt aşteptaţi pentru a fi alături de formația alb-vișinie. Totuşi, s-ar putea ca o parte din aceştia să rămână în afara stadionului, dacă clubul UTA le va acorda bilete doar în limita acelui procent clasic de 5% din capacitatea stadionului (11.500 de locuri), adică nu mai mult de 575. În plus, suporterii care l-au contestat pe Mutu la numirea acestuia ca antrenor al Rapidului, în special din cauza trecutului dinamovist, spun acum că sunt încântați de evoluția echipei sub comanda „Briliantului”. „Venim cu un charter de 190 de locuri, două vagoane de tren și 6 autocare din toată țara. Vin brigăzi de la Satu Mare, Oradea și Deva. O să facem spectacol. Pentru UTA e derby, pentru noi e un meci obișnuit. Vom bate tot până la final. Mutu ne-a demonstrat că e profesionist. Conduce bine echipa și se vede schimbare de atitudine. E clar că a schimbat lucrurile în bine. Are tot sprijinul nostru”, a spus Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiste, pentru GSP.ro.

Ultraşii UTA-ei pregătesc o coregrafie specială!

UTA a anunţat încă de miercuri dimineaţă sold-out la bilete pentru meciul cu Rapid, care se va disputa cu casa închisă! Va fi pentru prima oară de la inaugurarea stadionului, iulie 2020, când UTA va juca un meci cu stadionul plin ochi, asta pentru că în ultimii aproape doi ani au fost restricţii Covid-19, ce au limitat accesul spectatorilor pe “Francisc Neuman”. Aşadar, se anunţă un derby spectaculos nu doar pe teren ci şi în tribune, galeria UTA-ei pregătind o coregrafie deosebită pentru confruntarea de sâmbătă seară, ora 20:30, contând pentru etapa a patra a play-out-ului din Liga 1. În meciul tur de anul trecut, de la Arad, scor 2-2, în tribune au fost prezenţi aproximativ 8.500 de spectatori, doar restricţiile anti-Covid făcând să nu se joace şi atunci cu stadionul arhiplin.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.