Se amână startul întrecerilor moto din judeţul Arad

Se amână startul întrecerilor moto din judeţul Arad

Federația Română de Motociclism, condusă de arădeanul Cristian Mureşan, şi-a actualizat din nou calendarul competițional pentru 2020, astfel că sezonul moto nu va mai debuta la Arad. În oraşul nostru era programată iniţial etapa a doua de drag racing, pentru 6-7 iunie, dar întrecerea a fost amânată pentru o dată ce va fi stabilită ulterior. Conform noului calendar aprobat în 25 mai, primele competiții ale sezonului vor avea loc în perioada 20-21 iunie, motocros şi enduro-cross la Moreni și hard-enduro la Orăștie.

Primele întreceri moto din judeţul nostru ar trebui să se desfăşoare la Sebiș, în 25 iulie, când este programată etapa a doua a Campionatului Național de hard enduro și enduro-cross extrem, în organizarea Lion Racing Team. Acelaşi club ar trebui să organizeze pe 22-23 august o nouă etapă a campionatului amintit mai sus, de data aceasta la Pleșcuța.

În ceea ce priveşte „King of the Hill” Arad, evenimentul a fost amânat pentru perioada 14-15 noiembrie, practic aceasta fiind ultima săptămână a anului cu întreceri moto pe plan intern.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.