Sârboaica Jefimija Karakašević va continua la FCC Baschet Arad

Sârboaica Jefimija Karakašević va continua la FCC Baschet Arad

Jefimija Karakašević va fi jucătoarea lui FCC Baschet Arad şi în sezonul viitor, anunţă wbasket.ba. În stagiunea trecută, pivotul „galben-albastrelor” a jucat un total de 20 de partide de campionat şi a înregistrat o medie de 9,7 puncte şi 7,7 recuperări, numărându-se printre remarcatele echipei arădene. Pentru sârboaica ce va împlini joi 31 de ani, va fi al patrulea sezon la Arad, ea mai evoluând aici şi în perioada 2015-2017. De-a lungul carierei sale, Jefimija Karakašević a mai jucat în Serbia, la Vojvodina, Partizan şi Voždovac, Bosnia și Herțegovina, la Mladi Krajišnik, Italia, la CUS Chieti, Suedia, la Dolphins Norrkoping şi Lulea Basket, Ungaria, la Vasas Akademia şi în România, la BC Danzio Timișoara şi CSU Alba Iulia.

Cu Partizan, în 2011, a câștigat titlul de campioană și Cupa Serbiei, în timp ce în 2015, cu Aradul, a fost campioană în Liga Europei Centrale, practic cel mai recent trofeu cucerit de arădence. Conform sursei mai sus citate, Karakasevic a trecut pe la toate echipele naționale de juniori din țara ei și a făcut parte din echipa națională de seniori în 2009, la Jocurile Mediteraneene de la Pescara, când Serbia a câștigat argintul. De asemenea, sârboaica a jucat și în calificările pentru Eurobasket în 2011.

Cel mai probabil, la Arad va continua şi buna prietenă a Jefimijiei, Brankica Hadzovic, jucătoare foarte apreciată de suporteri. FCC Baschet Arad se reuneşte în a doua parte a lunii august, iar sub contract mai sunt Ildiko Nagy, Ecaterina Armanu, Veatriki Akathiotou, Marta Fodor, Dora Ardelean, Adela Mercea, Alexandra Rotariu și Rebecca Lipovan.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.