Să vină Liga 1! UTA – ACS Poli 2-1, în Cupa României

Să vină Liga 1! UTA – ACS Poli 2-1, în Cupa României

UTA a dispus astăzi, scor 2-1 (0-1) de ACS Poli Timişoara, într-un meci contând pentru turul IV al Cupei României la fotbal.

Aşa cum a anunţat, Ionuţ Popa şi-a menajat câţiva jucători de bază în perspectiva duelului dificil de sâmbătă, cu Clinceniul, dar chiar şi aşa a găsit antidotul pentru fosta sa formaţie, pe care a mai învins-o şi acum două etape, în campionat.

După o primă repriză slabă, în care nu au găsit prea des drumul spre poarta adversă, totul culminând cu reuşita lui Drăghici, din minutul 35, roş-albii s-au trezit după pauză, întorcând spectaculos cursul jocului şi rezultatul.

UTA reuşea să egaleze în minutul 58, când şutul lui Janos a fost deviat în proprie poartă de Melinte, pentru ca Alex Pop să aducă victoria şi calificarea în minutul 78, atunci când a reluat în plasă din 10 metri, după o centrare excelentă a nou intratului Vădrariu.

El Hasni putea marca şi el cu capul, din 7 metri, dar Curileac a fost atent, iar UTA s-a impus cu 2-1, pentru o calificare muncită şi savurată de publicul arădean prezent astăzi pe arena Motorul.

„Bătrâna Doamnă” aşteaptă acum o adversară din Liga 1, în 16-mile de finală şi implicit un duel care să creeze din nou emulaţie în rândul suporterilor utişti, tot mai nerăbdători să îşi vadă favoriţii jucând din nou în elita fotbalului românesc.

Până atunci, UTA are ocazia să treacă, măcar pentru o zi, pe primul loc în Liga a II-a, dacă câştigă acasă cu liderul Clinceni.

Ionuţ Popa a început meciul de astăzi în formula: Orlic – Costin, Benga, El Hasni, Suslak (77 Vădrariu) – Coulibaly, Petra – Janos (74 Iuga), Matei, D.Popa (46 Stahl) – Pop.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *