Rușine pentru UTA în Cupa României! A fost eliminată de o echipă din Liga 3

Rușine pentru UTA în Cupa României! A fost eliminată de o echipă din Liga 3

Ce au în comun Sănătatea Cluj, Victoria Someșeni sau CSO Filiași? Toate aceste echipe au eliminat-o pe UTA, de-a lungul anilor, din Cupa României! Meciul de astăzi, din sudul țării, a fost un coșmar pentru arădeni, pe care toată suflarea fotbalistică din Arad dorește să-l uite cât mai repede.
Conform declarațiilor antrenorului Laszlo Balint de după meci, se vor lua măsuri disciplinare împotriva unor jucători din primul unsprezece. Fără să dea nume, ne putem aștepta ca Florin Ilie și Evgeny Shlyakov să nu mai îmbrace de acum înainte tricoul alb-roșu al „Bătrânei Doamne”.

Cu șase români în echipa de start, îi numim aici pe Balauru, Tomozei, Ilie, Antal, Bustea și juniorul Mercioiu, arădenii au dezamăgit din toate punctele de vedere. La golul înscris de Vîlcică (’38), unicul, Ilie a fost întors ca un buzunar de Zanfir, iar bulevardele apărute în defensiva formației de Liga 1 au fost demne de o cauză mai bună.

Odată cu intrarea lui Roger și, după pauză, a lui Miculescu, Ubbink, Hora și Baravykas, jocul echipei UTA s-a îmbunătățit doar pozițional. O  sumedenie de cornere fără adresă au avut darul de a consemna cea mai mare surpriză a șaisprezecimilor din această ediție a Cupei României. A
fost un duș rece, care trebuie șters numaidecât din mintea oaspeților de azi, în perspectiva meciului de duminică, cu CFR Cluj, de pe teren propriu, din campionat. Altfel, putem asista la un scor fluviu în favoarea campioanei…

Tags:
UTA

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *