Ruşine în Cupa României: Ripensia Timişoara – UTA 3-0 (2-0)

Ruşine în Cupa României: Ripensia Timişoara – UTA 3-0 (2-0)

UTA a fost eliminată, astăzi, în turul V al Cupei României, după un meci de coşmar la Timişoara. În faţa a 1.000. de spectatori, printre care şi o mică galerie arădeană, alb-roşii au fost puşi la respect de performera de până acum a competiţiei, Ripensia Timişoara, echipă de Liga a V-a! Meciul de pe  “Electrica” a început groaznic pentru arădeni, conduşi cu 2-0 după doar nouă minute. Deschiderea scorului s-a consemnat în minutul 4, când Anagor a înscris simplu, la capătul unei acţiuni excelente. Peste alte cinci minute s-a făcut 2-0, căpitanul Ripensiei, Briciu, marcând cu un şut de la 25 de metri, care s-a oprit în vinclul porţii lui Oberhauser. Trezită din pumni, UTA şi-a creat câteva oportunităţi, prin Surugiu, Monac, Zaluschi şi Sălăjan, dar şi timişorenii mai puteau înscrie, la acţiunile lui Popa şi Boangheş. Trică a reacţionat, iar deja din prima parte i-a înlocuit pe Firţulescu şi Roman cu Apostu şi Zanardini.

Umilinţă istorică, în faţa unei echipe de Liga a V-a

UTA nu s-a trezit nici la pauză, iar repriza a doua a început tot cu Ripensia la timonă, Briciu ratând de puţin dubla în minutul 47. La fel ca la Oradea, echipa arădeană a rămas în zece oameni, Oltean fiind eliminat la patru minute de la reluare. Utistul a văzut al doilea galben, după un fault asupra lui Radu. Conturile puteau fi încheiate după exact o oră de joc, dar Anagor, scăpat singur, a şutat peste poartă. 3-0 avea să se facă în minutul 69, când Popa a pătruns pe dreapta şi l-a executat, cu un şut din careu, pe Oberhauser. Sălăjan putea să mai spele ruşinea în minutul 89, dar a şutat alături, astfel că UTA trăieşte o ruşine fără margini în Cupa României.

Formaţii:

Ripensia: Rădulescu – Petrişor, Ciobai, Uzun (46 Uzun), Cărpinişan – Boangheş (83 Costândana), Păscăleanu – Mureşan, Briciu, Popa – Anagor (75 Ungur).

UTA: Oberhauser – Roman (35 Zanardini), Ţabără, Neagu, Oltean – Zaluschi, Popescu – Firţulescu (24 Apostu), Surugiu, Monac – Sălăjan.

Arbitri: Florin Marcu – Rareş Lakatos (ambii din Oradea), Ovidiu Timar (Marghita). Rezervă: Mara Iscru (Aleşd).

Observatori FRF: Cornel Corocan şi Cristinel Ristache (ambii din Reşiţa).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *