Rus îi aduce victoria UTA-ei, în ultima etapă a turului

Rus îi aduce victoria UTA-ei, în ultima etapă a turului
0 comments, 28/11/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Egalul muncit de la Ploieşti a fost dublat, astăzi, cu victoria la limită în faţa Mioveniului, astfel că UTA încheie cu dreptul turul de campionat al Ligii a II-a. Totuşi, e abia prima victorie în ultimele cinci partide, iar sâmbătă e rost de un nou succes, tot acasă, cu Daco-Getica. Revenind la meciul de pe Motorul, la care au asistat nu mai mult de 200 de spectatori, să punctăm că argeşenii au confirmat forma slabă din ultimul joc, când au fost ţinuţi în şah acasă de codaşa ACS Poli. În schimb, Ionuţ Popa şi-a motivat la maximum jucătorii, iar episodul de la finalul confruntării cu Petrolul i-a mai băgat în „priză” pe unii.

Prima parte a meciului a fost controlată de arădeni, care până la deschiderea scorului au mai ratat două bune situaţii de poartă, prin Cipri Rus. Acelaşi atacant al UTA-ei avea să deschidă scorul în minutul 32, atunci când după o fază prelungită, a trimis din voleu, în stânga lui Croitoru, în urma unei centrări precise a lui Miculescu.

Roş-albii s-au mai retras în mitanul secund, reuşind cu succes să gestioneze avantajul minim de pe tabelă. Iar pe o contră s-a făcut 2-0, în minutul 77, Rus reuşind dubla cu un şut din 18 metri, la colţul lung. Ultimul sfert de oră avea să fie însă dificil pentru gazde, Manea s-a accidentat destul de serios la genunchi, iar Miculescu a fost eliminat pentru al doilea galben în minutul 80.

Mioveniul a profitat de superioritatea numerică şi a marcat din penalty în minutul 87, după un contact în careu, între Rădescu şi Coulibaly. A transformat precis Balint, care a stabilit scorul final, 2-1. Rădescu şi Coşereanu au încercat să scoată un punct pentru vizitatori, dar Orlic a fost la post, păstrând toate punctele la Arad.

Victorie importantă pentru UTA, care face 27 de puncte şi urcă pe locul 9 la finalul turului. Ionuţ Popa a început cu: Orlic – Manea (73 D.Popa), El Hasni, Benga, Copaci – Enescu (93 Isac), Coulibaly – Costin, Miculescu, Stahl (84 Oprea) – Rus.

Foto: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *