Rugbyştii de la CSU “Aurel Vlaicu” învinşi la Bucureşti

Rugbyştii de la CSU “Aurel Vlaicu” învinşi la Bucureşti

CSU “Aurel Vlaicu2 a pierdut al doilea meci consecutiv, de data aceasta pe terenul celor din Pantelimon. Bucureştenii s-au impus clar cu scorul de 34-12 (10-7). Din lotul arădenilor au lipsit două piese grele, Maxim suspendat după meciul de la Petroşani şi Gorcioaia accidentat în acelaşi meci. Studenţii lui Ovidiu Şerban au făcut un joc slab, lipsit total de viziune cu nimic deosebit faţă de cel practicat în etapa trecută la Petroşani. Se cunoaşte problemele financiare cu care se confruntă clubul la ora actuală, restanţe salariale, dar nu cred că am putea spune că asta ar fi principala cauză a eşecurilor, dar până la urmă e greu să joci cu stomacul gol.

În prima repriză jocul s-a disputat în amebele terenuri, nimic nu arăta o victorie atât de clară a gazdelor. Dar din păcate câteva neânţelegeri între coechipierii arădeni au adus câştig adversarilor, aceştia profitând din plin de orice greşală făcută de studenţii arădeni.

Gruparea de pe Dâmboviţa au reuşit să culce balonul în terenul de ţintă al arădenilor de şase ori reuşind să acumuleze şi punctual bonus. Studenţii lui Şerban au înscris două eseuri prin Deaconu şi Borş iar Mazăre a transformat o dată.

A fost din nou un joc modest, cu multe greşeli din partea noastră. Terenul a fost greu, la fel ca la Petroşani, dar asta nu e o scuză, echipa a jucat slab. Sigur că băieţii sunt încă afectaţi de problemele apărute pe parcursul sezonului, dar sperăm să se rezolve. Lupta la promovare s-a complicat destul de mult, trebuie să vedem ce este de făcut”, na declarat managerul Cristian Ostafe.

CSU Aurel Vlaicu a început meciul în formula: Burţilă, Tomaşcu, Borş – Grindei, Deaconu – Ciocan, Vlaşin, Morar – Irimia, Bălţatu – Farcaş, Florea, Gontineac, Grigoraş – Mazăre. Rezervele echipei arădene au fost: Sârb, Bucur, Voicu, Dîngă, Tiron, Varga şi Rad.

În urma acestui rezultat, Aradul a cedat primul loc al Diviziei Naţionale, în favoarea echipei Ştiinţa Petroşani. În următoarea etapă, cea cu numărul opt, CSU va înfrunta Suceava, meci programat pe 3 iunie la Sânicolau Mic.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.