Robert Muresan incepe cursa de pe locul 14 pe grila de start

Robert Muresan incepe cursa de pe locul 14 pe grila de start

Astăzi a avut loc sesiunea de calificări pentru circuitul de Superstock 1000 de la Misano World Circuit unde a fost prezent şi arădeanul Robert Mureşan. În sesiunile libere a reuşit un loc 13 cu speranţe pentru o cât mai bună poziţionare în calificări dar calculele nu s-au potrivit.

Roby începe sesiunea de calificări cu pneuri uzate şi testeaza posibile trase diferite. Viteza de top nu i-a permis să facă tururi competitive asa că revine la PIT şi face schimbarea de pneuri. După câteva tururi prinde trafic cu piloţi ceva mai lenţi,  care au impus un ritm fals, şi stfel este ţinut destul de mult pe loc, reuşind un singur tur rapid, tur ce îi asigură poziţia 14 pe grila de start.

“Setările pe faţă nu ne-au ajutat mai deloc, Roby convocând pe loc echipa de mecanici pentru a stabili noile setări şi strategia de cursă şi warm-up de mâine. Locul 14 pe grilă nu este ceea ce ne aşteptăm, dar maine este o nouă zi şi considerăm că o să reuşim o clasare de Top 10” ne-au declarat membrii ai staff-ului tehnic.

Cursa se poate urmări mâine la TV pe Eurosport, EurosportPlayer cât şi pe situl www.worldsbk.com

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *