Rezultate excelente pentru Box Club Pecica

Rezultate excelente pentru Box Club Pecica

Pugiliştii legitimaţi  la Box club Pecica au participat recent la un puternic turneu internaţional la Oradea, acolo unde în ring au urcat sportivi de la peste 20 de cluburi din România şi din străinătate.

Preşedintele Adolf Ivanovici a mizat pe cinci sportivi, o alegere inspirată, în condiţiile în care toţi au ajuns să evolueze în finalele  categoriilor la care au participat.

Marius Nechifor şi Raul Bostan s-au clasat pe primul loc, iar Gheorghe Braşoveanu, Andrei Leonache şi Cristian Denis au ocupat poziţia a doua.

„Un turneu bun, cu pugilişti de valoare, o bună repetiţie pentru competiţiile importante din a doua parte a anului. Prima dintre acestea fiind Campionatele Naţionale de tineret… ” a declarat Adolf Ivanovici.

Campionatele Naţionale de tineret sunt programate începând din 22 iulie la Câmpulung Muscel. Acolo unde Box club Pecica va fi reprezentat de Marius Nechifor, la categoria 60 de kilograme şi Gheorghe Braşoveanu, la 64 de kilograme, iar obiectivul este obţinerea unei medalii.

„Sunt tineri, ambiţioşi, şi foarte talentaţi. În condiţii normale, ambii se pot întoarce acasă cu o medalie… Eu sper cât mai strălucitoare“ a mai spus Adolf Ivanovici.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *