Remiză albă la Sebiş

Remiză albă la Sebiş
0 comments, 07/10/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Cochetul stadion din oraşul Sebiş a găzduit derbyul arădean, dintre Naţional Sebiş şi Şoimii Pâncota, meci disputat în cadrul etapei cu numărul şase a Ligii a III-a seria 6. Întâlnirea  a debutat fără menajamente, iar după doar zece minute am putut consemna două avertismente dictate de centralul Adrian Şuta.

Prima fază periculoasă a survenit în minutul 15 la o fază creată de Bulzan, a cărui centrare a fost reluată din faţa careului mic de Carlos Burian peste transversală. Tot Şoimii au fost protagoniştii următoarei ocazii, din minutul 25, acelaşi Burian a pătruns debordant spre poartă, dar şutul din poziţie de singur cu Soltesz a fost sub aşteptări şi goalkeeper-ul Naţionalului a respins cu piciorul.

În min.28 Roland Nagy  a fost obligat să facă primaschimbar, când Coţan accidentat i-a făcut loc lui Ţârlea. Nou-intratul a produs panică în minutul 30, când şi-a făcut culoar de şut din 17 metri lateral dreapta, mingea ocolind cu puţin colţul lung al lui Irimia. La pauză scorul era unul alb, 0-0.

După pauză, Alin Pavel a ajuns în poziţie bună în minutul 69, dar a tras defectuos, iar pe contră, Ember a beneficiat de o lovitură liberă de la 25 de metri cu mari emoţii pentru Irimia, care a văzut mingea trecând puţin peste transversala sa.

În minutul 71, Berar a întărit ofensiva gazdă, Alin Mihai şi Bebe Mitu pe cea a oaspeţilor, dar scorul a rămas 0-0 până în minutul 90, cât şi în cele patru minute de prelungiri.

Naţional: Şoltez – Cornea, Situwe, Jude, Botiş – Coţan (28 Ţârlea), Ember, Necşulescu, Bozian – Riviş (71 Berar), Capătă.

Şoimii: Irimia – Românu, Lengyel, Suciu, Filaret – Huţanu, Bulzan (90 Cozea), Pavel, Uibariu (75 Mitu) – Burian (70 Mihai), Leucuţa (88 Borteş).

Cartonaşe galbene: Bozian 10, Necşulescu 55, Ember 57, Riviş 71, Jude 83 / Filaret 8, Huţanu 40, Bulzan 57, Pavel 89

Arbitri: Adrian Şuta – Vasile Tarba, Ramona Rusu (toţi Baia Mare). Observatori: Doru Matei, Ion Cavai (ambii Cluj).

Ioan Văleanu

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *