Recompensate pentru titlul de vicecampioane naţionale la beach-volley

Recompensate pentru titlul de vicecampioane naţionale la beach-volley
0 comments, 05/09/2013, by , in Ultimele stiri, Volei

Vicecampioanele naţionale de juniori la beach-volley, Ornella Ivasciuc şi Corina Vlad, de la Hand United Arad, au fost răsplătite cu tort, şampanie şi cadouri de către sponsorii clubului. Ivasciuc şi Vlad, dirijate de pe margine de antrenorul Petre Vidican, au reuşit să câştige, la Mamaia, medaliile de argint, având un parcurs excelent până în finală, unde au oferit o replică dârză favoritelor principale, Raluca Lovas şi Denisa Pujky (UVVG ProVolei Arad – CSŞ Caransebeş), care s-au impus cu scorul de 2-0 (21-17, 22-20). Povestea formării echipei este una interesantă, în condiţiile în care cu câteva zile înainte de startul întrecerii Ivasciuc nu se gândea că va participa la Naţionale, iar Vlad era în pereche cu o altă voleibalistă.

Până la urmă am făcut echipă împreună şi a ieşit această medalie, după doar un antrenament comun. Adversarele din finală au beneficiat de un plus de experienţă”, au declarat cele două sportive. „Pentru ca să câştigăm titlul trebuia să jucăm perfect, însă şi aşa am fost echipa care le-a pus campioanelor cele mai multe probleme”, a declarat antrenorul Petre Vidican, care speră ca fetele sale să urce la ediţia viitoare a Naţionalelor de beach-volley pe podiumul senioarelor.

Ivasciuc, singura dintre cele patru medaliate originară din oraşul nostru, va evolua din toamnă la echipa de ligă secundă Banatul Caransebeş. Sâmbătă, Ornella şi Corina vor evolua sub culorile lui Hand United la a treia ediţie a Trofeului „Sportul pentru Toţi”, organizat de către Ştefan Gog, preşedintele CS Fan Arad. Un număr de 18 echipe, 11 masculine şi 7 feminine, s-au înscris, până joi dimineaţa, la a treia ediţie a Trofeului, prima întrecere amicală a sezonului, care se desfăşoară sâmbătă, de la ora 9.30, la Sala Sporturilor „Victoria”. Organizatorii competiţiei internaţionale sunt CS Fan Arad, DJTS Arad şi Fundaţia Ideea.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *