Reacții după egalul dintre Cermei și Pecica

Reacții după egalul dintre Cermei și Pecica

Bozian pentru Progresul respectiv Șimăndan în dreptul Gloriei sunt cei care au semnat reușitele partidei încheiată nedecis între cele două echipe (scor 1-1), în prima etapă de la reluarea celui de-al treilea eșalon fotbalistic.

Marile ocazii au stat în dreptul oaspeților, motiv pentru care antrenor-jucătorul Bogdan Bozian considera la final că Progresul putea obține toate cele trei puncte. „Puteam să conducem cu 2-0 și cred că meciul era jucat. Am stat bine în teren, am fost curajoși și organizați, motiv pentru care i-am felicitat pe băieți”, au fost cuvintele lui „Bozi” de la finalul partidei.

De cealaltă parte, gazdele s-au mulțumit cu un punct, care le păstrează, cel puțin deocamdată, deasupra adversarilor în clasament. „Rezultatul este echitabil după desfășurarea jocului. Ei au avut ocaziile mai clare, o bară, iar noi puteam beneficia cu lejeritate de o lovitură de la 11 metri”, a opinat Flavius Moisă, aflat în grafic cu echipa pe care o antrenează, până în acest moment.

În weekend, Progresul Pecica va primi vizita unei alte conjudețene, Șoimii Lipova, o formație cu pretenții la locurile fruntașe. De cealaltă parte, Gloria Lunca Teuz Cermei va sta în această a 17-a etapă care urmează, penultima a sezonului regular.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.