Puştii Bătrânei Doamne au triumfat de două ori la Barcelona

Puştii Bătrânei Doamne au triumfat de două ori la Barcelona

Puștii Bătrânei Doamne s-au întors din Spania cu două din cupele puse în joc la ediția cu numărul 32 a turneului Sant Vincenc. Utiștii au fost cei mai buni la categoriile Under 17 și Under 13, după dueluri cu formații din Germania și Finlanda.

Under 17

Arădenii au câștigat categoria Under 17, acolo unde au fost reprezentați de generația lui Sandu Gaica. UTA a fost pe locul 2 în grupă, cu două victorii, apoi au ajuns în finală după 1-0 cu AIFK (Finalnda) și 3-0 cu SV Hannover (Germania). Ultimul act ar fi trebuit să-l joace în compania formației FC Meisenheim (Germania), dar o ploaie torențială a făcut imposibilă disputarea meciului, așa că organizatorii au decis să le acorde ambelor echipe locul 1.

”Am participat la o categorie un an mai mare, majoritatea echipelor aveau jucători născuți în 1999. Cam noi și finlandezii pe care i-am bătut în sferturi am fost singurii pe linia de vârstă. Pentru copii rămâne o ieșire frumoasă”, a povestit Gaica.

UTA: Alin Băloi, Robert Corchiș, Andrei Cornean, Petru Costea, Mark Duma, Damian Dumitru, Andrei Haloș, Alex Hațegan, Denis Hrezdac, Damian Isac, Bogdan Lazăr, Alexandru Lazie, David Miculescu, Francisc Milak, Cătălin Mohaci, Roberto Olteanu, Eric Pascu, Popovici, Adrian Răzban, Denis Salka, Vlad Selegean, Petre Simon, Sergiu Spătar, Bogdan Tăședan.

Under 13

Utiștii au fost primii în grupă, în sferturi au trecut de colegii de la Atletico, în semifinale i-au eliminat pe germanii de la Leipzig, pentru ca în finală să se impună cu 2-0 în fața finlandezilor de la HJK Helsinki.

”O competiție binevenită pentru noi, deși am jucat în 11, ceea ce încă nu facem aici. Ne-am descurcat bine, acesta a fost și scopul, să vedem cum stăm pentru viitor, la fotbalul adevărat. Ne bucurăm că am și câștigat. Așteptăm cu încredere ce urmează”, a spus antrenorul Dinu Donca.

UTA: Alex Bîc, Sebastian Boiț, Adrian Bunaciu, Armin Borteș, Adrian Brândă, David Ciubăncan, Alex Cohuț, Flavius Coste, Sasha Deznan, Raul Dorubeț, Ahmet Ekmekci, Balint Gilyen, Sorin Hanț, Mark Kiss, Ștefan Martin, Cristian Mihai, Andrei Mureșan, Mario Pele, David Petruț, Armand Popescu, Hunor Sarkozi, Vlad Tirian, Raul Tod, Bogdan Urdaș, Ștefan Ursu, Cătălin Vulturar, Robert Nagy.

Under 15

Trupa lui Radu Mărginean a rămas în grupă, una în care a fost singura între echipe germane, cu formațiile Papenburg, Meisenheim și Surheide. ”Am avut meciuri cu adversari pe care nu îi găsim aici, mai mari, mai puternici, cu stilul nemțesc. Au fost jocuri reușite, chiar dacă am pierdut la limită două din ele și am făcut egal în al treilea. În campionat avem doi-trei adversari puternici pe sezon. Am crescut de la meci la meci, au înțeles că nimeni nu e diferit, au fost meciuri de luptă”, a povestit fostul mijlocaș.

UTA: Roland Rigo, Alexandru Roșca, Daniel Puta, Paul Andreescu, Sergiu Goian, Marius Bulzan, Mario Andrieș, Alin Maxim, Robert Ursoi, Marcel Mercioiu, Samuel Onișor, Sergiu Stoica, Ianis Sterciuc, Luca Chiriloi, Andrei Mocan, Daniel Păulin, Lorand Lazar, Bogdan Busui, Sergiu Petrușe, Bogdan Maier, Elias Țăndău, Patrick Botescu, Denis Tambor, David Măgulean.

Under 11

Aici, UTA a aliniat două formații – una pregătită de Sorin Botiș și Norbert Varga, iar cealaltă condusă de Cristian Țigan.

Prima echipă a ajuns în optimi, unde a fost stopată de moldovenii de la FC Ștefan cel Mare. ”O primă ieșire importantă pentru copii. Am fost cu ei pe Nou Camp și au spus că a fost cea mai frumoasă zi din viața lor. Apoi, am avut o ieșire la mare și au spus că e doua cea mai frumoasă zi din viața lor! Ca și turneu, nu pot să zic că am fost atât de încântat, dar, una peste alta, rămâne un câștig”, a relatat Sorin Botiș.

UTA (generația 2006): Lucas Aslău, Daniel Călin, Denis Costea, Cristian De Rosa, Emanuel Drăgan, Matei Gomoi, Gabriel Hara, Eduard Luca, Ioan Mișcoi, Andrei Nedelea, Fabian Nica, Alexandru Pătrăuță, Robert Pop, Denis Popa, Luca Săvan, Kevin Varga.

Copiii lui Cristi Țigan s-au oprit la stadiul grupelor. ”Majoritatea adversarilor au fost mai mari cu doi ani ca noi, dar turneul a fost foarte util prin prisma a tot ce am văzut. Am întâlnit formații din Germania, Rusia sau Albania, totul a fost benefic pentru copii, care scapă de trac în fața unor asemenea adversari. Sigur, rămâne de neuitat vizita de pe Nou Camp, plus antrenamentele de pe plajă”, a amintit tehnicianul celor mai mici dintre fotbaliștii UTA-ei.

UTA (generația 2007/2008): Patrick Burtea, Fabian Cabău, Andrei Câmpan, Denis Centye, Alexandru Chiș, Antonie Coman, Dario Farcaș, Marius Gogea, Darius Hărdăuț, Darius Muntean, Bogdan Murgu, Norbert Prodan, Andrei Vicar, Tudor Dronca, Lucas Zachar, Andrey Sușcă, Darius Găleancu.
Sursă: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.